5 farebných kombinácií šiat, ktoré sú IN

5 farebných kombinácií šiat, ktoré sú IN 

Šaty na spoločenské udalosti, na stužkovú, ale aj na bežné nosenie, môžete vylepšiť párovaním rôznych farebných kombinácií. Prichádza leto a vy sa vôbec nemusíte držať obyčajnej čiernej od hlavy až po päty. Od odvážnych zelených a žltých tónov až po elegantné ružové a sivé - predstavíme vám farebné kombinácie, ktoré musíte vyskúšať! 

1. Zelená a žltá

Táto farebná kombinácia je svieža s vyzerá pristane takmer každej z vás. Ak ste letný typ, zamerajte sa na horčicovú, khaki a tmavozelenú farbu. Ak ste v zimný typ, zostrojte outfit pridaným žiarivých žltých a dúhových zelených farieb.

Tip na outfit: Žltý blejzer s jednoduchou sivou sukňou alebo džínsami, biela blúzka + zelene doplnky.

Farebné blokovanie (color blocking) je jednoduchý spôsob, ako pridať živosť do vášho šatníka.

2. Bledomodrá a ružová

Tohtoročnú sezónu sú obľúbené pastelové farby.Jemnéružové a modré farby môžu pôsobiť pútavo ak ich viete správne štylizovať. Táto farebná kombinácia vám pripomenie jemnú vôňu jazmínu a teplý jarný vánok.

Tip: Nezabudnite doplniť jemné doplnky. A biele stiletto topánky sa postarajú o krásny kontrast. 

3. Modrá a tyrkysová

Pripadá vám kombinácia modrej a tyrkysovej divoká? Vyskúšajte ju, pôsobí veľmi elegantne. Nemusíte ju nevyhnutne kombinovať s neutrálnou farbou, ako je biela alebo krémová. Radšej váš outfit doplňtestriebornými alebo zlatými doplnkami. Nádherné modré šaty v kombinácii s ležérnymi topánkami na vás budú vyzerať perfektne bez ohľadu na príležitosť.

4. Ružová a sivá

Ružová a sivá je skvelá kombinácia, ktorú môžete využiť celoročne. Používanie tejto farebnej kombinácie nie je nijako obmedzené. Tmavošedé nohavice s jemne ružovým vrchom môžu pôsobiť príjemne a elegantne.

Tip: Nezabudnite do tohto ročného obdobia zahrnúť aj nevyhnutný kúsok - široký klobúk.

 

5. Fialová a biela

Aj keď biela pristane k čomukoľvek, nič nevyzerá fantastickejšie, ako keď je spárovaná s fialovou alebo slivkovou. Vďaka tomu bude vás vzhľad pôsobiť a vyžarovať ženskosť a zmyselnosť. Táto kombinácia je všestranná, môžete do nej zamiešať zlaté a strieborné doplnky a v momente zmeniť denný outfit na večerný. 

 

Ktorá kombinácia sa vám páči najviac?

Späť do obchodu