.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Ako kombinovať make-up s vašimi spoločenskými šatami

Kombinovanie make-upu so spoločenskými šatami môže byť zložitá úloha. Zatiaľ čo správny make-up môže vašu podobu úplne premeniť, nesprávna kombinácia môže pokaziť celkový efekt. Preto je tu niekoľko tipov, ako dosiahnuť harmonický vzhľad.

  1. Zosúlaďte farby

Základným pravidlom je, že make-up by mal dopĺňať farbu vašich šiat, nie s nimi kolidovať. Ak máte na sebe červené šaty, pridajte červený rúž alebo líčenie očí v zemitých tónoch. Pre pastelové odtiene sa hodí jemnejší, nenápadný make-up.

2_4

  1. Zohľadnite materiál

Lesklé alebo saténové šaty si žiadajú viac glamurový make-up. Naopak, matné materiály ako sú šifón alebo ľan sa dobre spájajú s matným líčením.

  1. Rovnováha je kľúčová

Ak sú vaše šaty výrazné s množstvom zdobení, je lepšie voliť jednoduchší make-up. Naopak, ak sú šaty jednoduché, môžete sa viac vyhrať s líčením.

1_4

  1. Pozor na rozjasňovače

Používanie rozjasňovačov je populárne, ale je potrebné ich používať s mierou, aby nevznikol dojem mastnej pokožky, najmä na fotografiách.

  1. Skúste stále obľúbený klasický vzhľad

Čierna linka a červené pery sú klasická kombinácia, ktorá sa hodí ku každému typu šiat. Tento vzhľad je ideálny, ak nechcete riskovať s experimentami.

  1. Nezabúdajte na dlhé trvanie

Pri spoločenských udalostiach je dôležité, aby make-up vydržal čo najdlhšie. Investujte preto do kvalitných produktov a fixačných sprejov.

3_3

Harmonická kombinácia šiat a make-upu vám môže dodať sebavedomie a zaručiť, že budete stredom pozornosti na každej spoločenskej udalosti. Kľúčom je vytvoriť rovnováhu medzi oblečením a líčením tak, aby jedno neprekrylo druhé, ale naopak sa navzájom doplnili.

S týmito tipmi môžete začať experimentovať a nájsť ten pravý vzhľad, ktorý najlepšie vystihne vašu osobnosť a štýl.

Späť do obchodu