.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Ako si vybrať šaty pre váš typ tela

Rovný typ

Ak sú vaše boky a poprsie rovnaké veľkosti s mierne menším pásom, máte rovný typ tela. Ak chcete zdôrazniť svoje telo, je najlepšie zvoliť oblečenie, ktoré zlepší váš pás. Dbajte na to, aby ste nosili šaty alebo topy, ktoré zvierajú strednú časť tela, čím vytvoríte určitý rozmer tela.

Hruška

Ak máte dobre definovaný pás s veľkými bokmi v porovnaní s poprsím a ramenami, máte typ hrušky. Kľúčové je zvýraznenie hornej časti tela pridaním objemu vo vrchnej časti. To vytvorí ilúziu, že máte postavu presýpacích hodín a nebudú zdôrazňovať boky. Pokúste sa nosiť šaty, ktoré majú zdobené poprsie alebo ozdobené plecia, ale napriek tomu nezabudnite zdôrazniť váš pás.

Jablko

Ak máte proporcionálne väčšie telo so širokými plecami a štíhlymi bokmi, potom máte typ tela jablka. Ak chcete obliecť typ tela jablka, vyberte odev, ktorý bude definovať váš pás a do spodnej polovice pridajte ďalšie krivky, napríklad nohavice s ozdobenými vreckami. Vylepšenie dolnej polovice vyváži široké telo a poskytuje vyváženejší vzhľad.

Presýpacie hodiny

Ak majú vaše boky a poprsie rovnakú veľkosť a máte veľmi dobre definovaný pás, máte typ tela presýpacích hodín. Kľúčovou vecou pri obliekaní postavy presýpacích hodín je proporcionálne obliekať hornú aj dolnú časť. Pokiaľ vyvážite spodnú polovicu a top, budete môcť nosiť väčšinu typov nohavíc, ako sú nohavice s vysokým pásom a sukne s ceruzkou alebo chudé džínsy s topánkami zabalenými v štýle.

Späť do obchodu