.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Ako zvoliť spoločenské šaty pre rôzne ročné obdobia

Pri výbere spoločenských šiat je dôležité zohľadniť nielen svoj osobný štýl, ale aj ročné obdobie. Každá sezóna má svoje špecifické požiadavky na šaty, a preto je dobré mať niekoľko univerzálnych tipov:

  1. Jar 

Voľte svieže farby a pastelové odtiene, ktoré odrážajú jar. Ľahké a vzdušné látky ako ľan, hodváb alebo bavlna sú ideálne pre jarné šaty. Krátke šaty s jemnými vzormi alebo kvetinovými motívmi sú pre jar typické.

  1. Leto

V letných mesiacoch si môžete dovoliť sviežu a farebnú paletu. Vyberte si šaty z ľahkých materiálov, ktoré vám umožnia komfortné nosenie aj pri vyšších teplotách. Krátke šaty, maxi šaty, a halenky sú v lete vždy hit.

Snímka obrazovky 2023-11-30 o 21.02.37

  1. Jeseň 

Pre jeseň sú vhodné hlbšie a teplejšie farby ako hnedá, bordová alebo tmavozelená. Zvoľte si šaty z teplejších materiálov, ako je tweed, vlna alebo flanel. Dlhé rukávy a maxi šaty so stredne dlhým či dlhým rukávom vám pomôžu zohriať sa v chladnejšom počasí.

  1. Zima:

V zimnom období si vyberajte šaty z teplých materiálov, napríklad šaty s flísom alebo vlnené. Tmavšie farby, ako čierna, tmavomodrá alebo bordová, sú vhodné pre zimné spoločenské šaty. Šaty s dlhým rukávom, s golierom alebo šálom vás udržia v teple aj na chladné večery.

1_11

Nezabudnite, že výber obuvi a doplnkov môže tiež ovplyvniť vhodnosť šiat pre dané ročné obdobie. Vždy dbajte na pohodlie a svoju osobnú predstavivosť, a začleňte do vášho outfitu prvky, ktoré vám pomôžu vyniknúť a cítiť sa sebavedomo bez ohľadu na počasie.

Späť do obchodu