.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Farby, ktoré dominujú v módnych trendoch spoločenských šiat 2023

Farby sú neoddeliteľnou súčasťou módy, a to platí aj pre spoločenské šaty. Správna farba môže zdôrazniť vašu osobnosť, zvýrazniť výhody postavy a dokonca aj ovplyvniť vašu náladu. Poďme sa teda pozrieť na farby, ktoré dominujú v módnych trendoch spoločenských šiat v roku 2023. 

  1. Pastelové odtiene: Pastelové farby ako jemná ružová, mentolová zelená, alebo nebeská modrá sa stali favoritmi mnohých dizajnérov. Pôsobia sviežo a nevinne, a sú skvelou voľbou pre jarné a letné mesiace.

    Snímka obrazovky 2023-08-03 o 13.47.49
  2. Hlboká zelená: Táto farba symbolizuje obrodu a luxus. Hlboká zelená dodáva šatám vážnosť a eleganciu, čo je ideálne pre večerné udalosti a galavečery.

    Snímka obrazovky 2023-08-03 o 13.48.33

  3. Ohnivá červená: Nič nepoteší oko viac ako žiarivá a vášnivá červená. Tento odtieň je synonymom sebavedomia a odvahy. Je to farba, ktorá určite pritiahne pozornosť.
  4. Zlatá a strieborná: Metalické odtiene sú stále v móde, a to z dôvodu ich luxusného a sofistikovaného vzhľadu. Zlatá symbolizuje bohatstvo a slávu, zatiaľ čo strieborná vyjadruje eleganciu a čistotu.

    Snímka obrazovky 2023-08-03 o 13.48.08

  5. Klasická čierna: Čierna nikdy nevyjde z módy. Je to farba, ktorá dodáva šatám nadčasový a elegantný výzor. Či už sú to jednoduché čierne šaty alebo model s komplikovanejšími detailmi, v čiernej budete vždy vyzerať štýlovo.
  6. Odtiene hnedej a béžovej: Tieto zemitá odtiene symbolizujú prírodu, pohodlie a teplo. Sú skvelým spoločníkom pre jesenné a zimné šaty a dodávajú im pohodlný a príjemný vzhľad.

Trendové farby spoločenských šiat pre rok 2023 sú živé a rozmanité, odrážajúce dynamiku a diverzitu modernej módy. Nezáleží na tom, či uprednostňujete jemné pastelové odtiene alebo odvážne a výrazné farby, v našom e-shope Glossy.sk nájdete spoločenské šaty v tých najmodernejších farbách sezóny, ktoré vám pomôžu vyniknúť na každej spoločenskej udalosti.

Späť do obchodu