NOVINKY! Jedinečné biele šaty práve pre Vás!

Dlhé spoločenské biele šaty s kamienkami

Očarujúce biele šaty nielen pre nevesty. Vrchná časť na hrubšie ramienka má véčkový výstrih. Celý vŕšok je z precízne vyšívanej čipky a kamienkov. Šaty sú na prsiach vystužené. Bohatá tylová sukňa má viac spodníc. Zapínanie zozadu na zips.

Dlhé spoločenské biele šaty s rukávmi

Tieto krásne biele šaty Vám padnú do oka na prvý pohľad. Tylový vŕšok s dlhými tylovými rukávmi je precízne vyšívaný a vyšívaný vzor je doplnený jemnými kamienkami. Šaty sú na prsiach vystužené. Véčkový výstrih je spredu aj zozadu. Pás zvýrazní jemný pásik. Dlhá tylová sukňa so saténovou spodnicou má na jednej strane rázporok. Zapínajú sa na chrbte pomocou zipsu. 

Dlhé spoločenské biele šaty s odhaleným chrbtom

Dlhé spoločenské šaty zdobené krajkou a kamienkami z Vás urobia kráľovnú. Vrch šiat je z tylu, na ktorom je vyšívaná čipka doplnená kamienkami. Šaty sú na prsiach vystužené, čo oceníte najmä preto, že šaty odhaľujú chrbát. Ľahučká sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu. Zapínanie na chrbte pomocou zipsu a na háčik na krku.

IMG_9398-2

 

Dlhé spoločenské biele kamienkové šaty

Výnimočné biele šaty Vás očaria svojou precíznosťou a krásnym prevedením. Vrchná časť z tylu je celá doplnená kamienkami, ktoré vytvárajú dokonalý vzor. Časť kamienkov má zlatý nádych. Šaty sú na prsiach vystužené. Dlhá sukňa má dve saténové spodnice a na vrchu dve tylové vrstvy. Šaty sa zapínajú na chrbte pomocou zipsu.
 
IMG_8530 (1)
 
BONUS!
 
Dlhé spoločenské bledomodré šaty na ramienka
 
Okúzľujúce večerné šaty, v ktorých budete neprehliadnuteľná. Vrch šiat je na dvojité tenučké ramienka a veľkosť ramienok je nastaviteľná. Vrchná časť s véčkovým výstrihom je zdobená kamienkami a flitrami a vytvárajú dokonalý vzor. Šaty sú na prsiach vystužené. Sukňa je bohatá, má spodnicu a vrchná vrstva je z tylu. Celý tyl je zdobený jemnými trblietkami. Zapínanie zozadu pomocou zipsu.
 
IMG_9128-2 b
Späť do obchodu