.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Šaty vhodné na korporátnu párty a formálne udalosti

Na korporátnej párty či formálnej udalosti je kľúčové zvoliť odev, ktorý spája profesionalitu s eleganciou. Výber správnych šiat môže ovplyvniť dojem, ktorý na takýchto eventoch zanecháte. Tu je pár tipov, ako si vybrať perfektné šaty na tieto príležitosti:

  1. Farba a vzor: Neutrálne farby ako tmavomodrá, čierna, sivá či tmavozelená sú ideálnou voľbou, pretože pôsobia profesionálne a súčasne elegantne. Vzory by mali byť jemné a nenápadné, aby neodvádzali pozornosť od vášho vystupovania.

    Snímka obrazovky 2023-11-09 o 15.44.17

  2. Dĺžka a strih: Midi šaty s dĺžkou tesne pod kolená sú univerzálne a vhodné pre väčšinu formálnych udalostí. Pri výbere strihu dbajte na to, aby bol primeraný a neodhaľoval príliš veľa. A-líniové alebo rovné strihy sú často najbezpečnejšou voľbou.
  3. Materiál: Kvalitné materiály ako hodváb, viskóza, alebo kvalitný polyester zabezpečia, že šaty budú vyzerať luxusne a zároveň sa budú pohodlne nosiť. Vyhnite sa príliš ľahkým a priehľadným látkam.

    Snímka obrazovky 2023-11-09 o 15.44.08

  4. Dekolt a rukávy: Udržte dekolt primerane uzavretý. V-prerez alebo okrúhly výstrih sú vhodné, pokiaľ nie sú príliš hlboké. Šaty s rukávmi alebo aspoň s krytím ramien sú považované za viac formálne a vhodnejšie pre pracovné prostredie.
  5. Doplnky: Jednoduchá, ale kvalitná bižutéria môže šaty pekne doplniť. Hodinky, jemné náušnice alebo tenký náramok pôsobia štýlovo a nenútene. Kabelka by mala byť malá a jednoduchá, ideálne clutch alebo malá kabelka cez rameno.
  6. Obuv: K šatom na korporátnu párty sa hodí klasická obuv na nízkom alebo stredne vysokom podpätku. Farba by mala ladiť s šatami, a materiál by mal byť koža alebo iný kvalitný materiál.

    Snímka obrazovky 2023-11-09 o 15.44.28

Vybavená týmito tipmi, vyberiete šaty, v ktorých budete na korporátnej párty alebo formálnej udalosti pôsobiť profesionálne a zároveň žensky a elegantne. Dôležité je, aby ste sa vo svojom outfite cítili komfortne, pretože to sa odzrkadlí aj vo vašom vystupovaní a celkovom dojme.

Späť do obchodu