.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Svadba je výzva aj pre váš šatník

Samozrejme väčšina svadobných hostí si všíma nevestu. Ale oči sa upierajú aj na oblečenie ostatných hostí. Svadobný obrad a svadobná zábava je skvelou možnosťou ako predviesť svoj zmysel pre nápadité a módne oblečenie.

Svadobné slávnosti počas leta sú často počas veľmi horúceho počasia. -Je preto potrebné zvážiť aj miesto konania, tému a podľa toho si pripraviť najlepší svadobný outfit.

Či už bude svadba tradičná, alebo bude svadba v modernom poňatí, inšpirujte sa nápadmi na oblečenie, ktoré pre nás vybral náš módny návrhár.

Najkrajšie šaty na svadbu počas leta pre hostí

Pokiaľ ide o klasický alebo tradičný typ letnej svadby, je dôležité prísť oblečená  formálne. Nevesta bude jedinečná a bezchybná v bielych svadobných šatách. Istota je staviť na elegantné šaty, ktoré sa končia medzi kolenami a členkom. Vyberte si šaty, ktoré sa hodia k vášmu typu postavy.

Svadobný obrad je významnejšia udalosť, preto by vaše šaty mali byť výnimočné.

Vyberte si šaty, ktoré sú farebne neutrálne a jednofarebné alebo s jednoduchou tlačou.  Aj keď je v poriadku nosiť čierne šaty, je dobré veci odľahčiť farbou. Koniec koncov, toto je oslava! Ak máte pocit, že sa stále prikláňate k tmavému odtieňu, namiesto toho sa rozhodnite pre modrú. Bude mať rovnaký elegantný efekt ako čierna ale bude bez ťažkosti.

Doprajte update pre váš šatník, a vyberte si štýlové šaty, ktoré vám dodajú pôvab.

Modré spoločenské šaty sú „stávkou“ na istotu. Je to obľúbená farba, ktorá ladí s farbou vašej pokožky.

Nevinná ružová farba je ako stvorená pre mladé dievčatá. Vyberte si krásne ružové šaty, ktoré sú v hornej časti doplnené nevtieravým vyšívaným vzorom.

Späť do obchodu