.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Svadobné šaty s čipkou - ideálne pre nevestu

Čipkované svadobné šaty - dokonalé a jednoducho romantické! Vôbec nie je prekvapením, že svadobné šaty s čipkou sú veľmi populárne u neviest. Čo robí svadobné šaty s čipkou tak obzvlášť atraktívne?

1. Svadobné šaty s čipkou - skutočná pastva pre oči

Textílie so vzorom sú vždy oku viac nápadné ako jednoduché látky. Typickým znakom čipky sú filigránové, často kvetinové vzory. Čipka na svadobných šatách je spravidla ľahko priehľadná, pretože samotný vzor zanecháva v látke veľké množstvo medzier a necháva tak pokožku presvitať. Existujú aj varianty, kedy je možné svadobné šaty vybaviť vyšívaným tylom. Vďaka ukážkovému spracovaniu vyzerá čipka vždy elegantne a kvalitne.

2. Varianty svadobných šiat s čipkou

Pri svadobných šatách s čipkou existuje možnosť použitia čipky na veľkej ploche, teda na celých svadobných šatách alebo rozhodnúť sa iba pre jednotlivé časti. Napríklad vrch alebo rukávy môžu zostať pokryté ozdobami, zatiaľ, čo sukňa je z hladkej látky. Podľa vášho vkusu si môžete zvoliť svadobné šaty s čipkou, ktoré pomocou čipky na určitých miestach vyčarujú pekné akcenty.

 

Veľmi obľúbené sú dlhé priehľadné rukávy alebo dekoltová vsadka do čipkovaných šiat. Aj krátke svadobné šaty s čipkou ľahko dostanú elegantný nádych. (Ak vás táto varianta krátkych šiat zaujala, môžete sa pozrieť svadobné šaty s čipkou podľa vášho výberu v našom online obchode.)

 

3. Ktorej neveste sa hodia čipkované svadobné šaty?

Zamilovali ste si čipkované svadobné šaty?Tak neváhajte, svadobné šaty s čipkou sa hodia skutočne ku každej neveste, nech už má akúkoľvek veľkosť alebo tvar.

Keďže čipkovaná látka spolu s tylom prirodzene vytvára určitý objem, nevesty s menšou veľkosťou poprsia ľahko vykúzlia väčší objem. Na druhej strane, zaoblenejšie nevesty budú vynikať s jemnou čipkou a jemným vzorom.

Čipka má romantickú auru, a preto sú svadobné šaty obzvlášť vhodné napríklad na rustikálne elegantné svadby vo vintage štýle.

4. Doplnky k čipkovaným svadobným šatám

Svadobné šaty s čipkou je možné kombinovať s mnohými doplnkami. Ak sú vaše svadobné šaty celé čipkované, môžete si z doplnkov zvoliť niečo jemné. K čipkovaným svadobným šatám sa úžasne hodí bižutéria. Kvetinový veniec je tiež fantastickou voľbou na zavŕšenie romantického vzhľadu. Vybrať si tu môžete, ale aj špeciálne náušnice, malý diadém alebo krásnu svadobnú čelenku. Je však dôležité, aby ste to však s príslušenstvom nepreháňali.


Mali by byt' vaše vysnívané svadobné šaty čipkované? Tak práve VY sa môžete tešiť na našu veľkú a pestrú ponuku.

Späť do obchodu