.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Tipy na jedinečný silvestrovský outfit!

Stále hľadáte tie perfektné šaty na Nový rok? Toto ročné obdobie môže byť pre niektorých stresujúce, ale zároveň aj vzrušujúce a plné večierkov! Čakajú vás aj napriek momentálnej situácií pracovné večierky, párty s priateľmi alebo rodinné oslavy? Čo si obliecť? Dovoľte nám, predstaviť vám tipy na šaty, ktorými určite zaujmete a vkročíte tou správnou nohou do Nového Roku ! 

Flitrové šaty

S flitrovanými šatami nikdy nič nepokazíte. Silvester je obdobie v roku, kedy sa môžete vyparádiť a nikto vás nebude považovať za "over-dressed". Tak smelo do toho! Flitrové šaty môžu byť bez alebo s rukávmi, krátke, alebo dlhé, no nezabudnite na pančuchy. 

Čipkované šaty

Čipka pôsobí veľmi žensky, či už máte namierené na elegantnú párty alebo ples a potrebujete urobiť dobrý dojem. Čierne čipkované šaty pôsobia ohromujúco a vy budete vyzerať ako hviezda na červenom koberci!

Šaty na jedno rameno

Tento elegantný vzhľad bude vždy v móde a odhaľuje "tak akurát". Akúkoľvek farbu šiat zvolíte, budete za hviezdu.

“Slip” šaty

Keďže Silvester je jednou z najväčších nocí v roku a my ženy musíme mať pekné šaty práve na takúto príležitosť. Jedným z najväčších trendov tejto zimnej sezóny sú šaty zo saténu. Vyčešte si vlasy dozadu, zvoľte odvážny make-up a môžete vyraziť.

Výber šiat závisí od toho, kde budete tráviť silvestrovský večer. Domáca párty, ples alebo iba sledovanie ohňostrojov? Kde budete vy, keď hodiny odbijú polnoc?

Späť do obchodu