.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Tie najkrajšie šaty na stužkovú

Čaká vás stužková a chcete vyzerať naozaj výnimočne? Máme tu pre vás niekoľko tipov pre výber tých najkrajších šiat na stužkovú.

Šaty na túto významnú udalosť treba vyberať s dostatočným predstihom. Budete si môcť vybrať šaty, ktoré vám dokonale padnú a nenastane tak situácia, že si narýchlo budete musieť kúpiť šaty, s ktorými nebudete až tak spokojná.

Dôležitý je výber dĺžky. Chcete vyzerať žensky a elegantne? Potom si vyberte dlhé spoločenské šaty. Je to najčastejšia voľba maturantiek. Ak sa ale chcete cítiť pohodlnejšie siahnuť môžete aj po krátkych kokteilových či midi šatách. Dĺžka by mala byť pod kolená alebo minimálne po kolená. Mini šaty určite nie sú vhodné. 

Ďalší krok je zvolenie strihu a typu šiat. Chcete niečo skryť prípadne niečo odhaliť? Zvoliť si môžete šaty s holým chrbtom, asymetrické šaty, šaty spustené na ramená alebo šaty s nariasením, ktoré zakryjú nedokonalosti. Dvojdielne šaty, ktoré odhaľujú brucho, sú skvelou voľbou na túto slávnosť oslavujúcu mladosť. 

Podstatný je aj výber sukne na šatách. Chcete vyzerať ako princezná? Potom je vhodnejšia tylová sukňa, ktorá je viac nariasená a pôsobí väčšie. Chcete naopak vyzerať elegantne a žensky? Potom sihanite po padavej, priliehavej či saténovej sukni na šatách. 

Pri výbere šiat na stužkovú sa fantázii medze nekladú. Šaty môžu byť jednoduché alebo naopak zdobené najrôznejšími kamienkami, flitrami či trblietkami. Výber záleži na každej z vás. 

Farba je jednou z najdôležitejších faktorov. Opäť platí, že výber záleží od ich nositeľky. Siahnite po farbe, ktorá je blízka vášmu srdcu a v ktorej sa budete cítiť skvele. V ponuke je celá farebná škála, môžete si vybrať aj viacfarebné šaty alebo šaty so vzormi. Chcete nechať vyniknúť svoju dievčenskosť? Potom siahnite po ružovej. Ak chcete byť výrazná vyberte si krásnu fuchsiovú alebo kráľovsky modrú. Veľmi obľúbená je aj mentolová, bledomodrá, bledofialová či sivá.

Zvoľte si šaty, v ktorých budete výnimočná!

Späť do obchodu