.top-category-container__wrapper{ display: none; }

10 módnych prešľapov, ktoré zruinujú váš outfit

Módne faux pas je jedným z najväčších hriechov, aké môže človek urobiť pri obliekaní. Módne faux pas môže pokaziť každý skvelý outfit. Ako sa teda vyhnúť módnemu prešľapu? Je potrebné pamätať hlavne na to, aby vaše oblečenie bolo vždy čisté a, aby dobre sedelo. Nesprávne oblečené alebo špinavé oblečenie vyzerá neprofesionálne. Nakupujte kvalitné oblečenie a zlaďte aj vaše spodné prádlo s farbou outfitu. Rovnako dbajte na vhodnú starostlivosť o udržanie stavu oblečenia - mať dieru v tričku alebo šatách nie je pôvabné!

Vyhnite sa nasledujúcim 10 najbežnejším módnym prešľapom:

10. Špinavé a páchnuce oblečenie alebo deravá látka

Nielenže to vyzerá neprofesionálne, ale zlacní to aj celý váš outfit.

9. Oblečenie, ktoré sa nepasuje

Príliš obtiahnuté alebo naopak oblečenie, v ktorom by sa človek utopil; pokiaľ to nie je zámerne (navrhnuté od návrhára), oblečenie, ktoré vám nesedí, je definitívne "no-go".

8. Nevyžehlené oblečenie

Bavlnené košele, tričká, šaty? Je potrebné žehliť, dámy (a páni!).

7. Nepohodlné topánky

Nie je nič horšie, ako vidieť ženu, ktorá sa "tacká" váľa v príliš malých topánkach alebo na príliš vysokých podpätkoch.

6. Ponožky v sandáloch

Možno, že tento trend bol niekedy "in", ale naozaj vám neodporúčame vyskúšať ho.

5. Škvrny od jedla

Nemyslíme si, že toto módne faux pas potrebuje ďalší komentár.

4. Presvitajúca spodná bielizeň

Ramienko podprsenky, ktoré vykúka spod bielej košele alebo línia spodného prádla na obtiahnutej sukni nerobia dobrý dojem.

3. Príliš veľa doplnkov

Vďaka toľkým skvelým doplnkom, ktoré máme dnes na výber, je ľahké to niekedy prehnať. Držte váš outfit v jednoduchosti.

2. Čižmy so šortkami

Opäť ďalší z trendov, ktorý bol kedysi v móde. No aj tu platí, že neexistuje žiadna logika nosenia topánok so šortkami. Pokiaľ sa nechystáte na kostýmovú párty, nechajte si čižmy na zimu a šortky na leto.

1. Cenovky na oblečení

Akonáhle prídete domov s novým oblečením, odstráňte akékoľvek cenovky a visačky. Nie je nič trápnejšie, ako vidieť niekoho, komu vytŕčajú cenovky zo šiat. 

Ktorí z týchto módnych prešľapov sa podaril už aj vám? Nezabúdajte, že nikdy nie je neskoro objaviť váš jedinečný štýl, ktorý dokáže úžasne vyjadriť vašu osobnosť. Móda, koniec koncov vôbec nie je o sledovaní trendov, ale o vyjadrení a reprezentovaní samých seba, však? Vyskúšajte niektoré z nádherných spoločenských šiat, vďaka ktorým sa stanete centrom pozornosti pri každej príležitosti!

Späť do obchodu