.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Tieto šaty budú módnymi trendami v roku 2021

Rok 2020 je za nami a my môžeme iba povedať: Aký to bol rok! Veľa sa zmenilo, a to aj po módnej stránke. Väčšina módnych prehliadok sa koná digitálne, ktoré môžme sledovať prostredníctvom priameho prenosu v našej obývacej izbe. Pozrime sa, teda bližšie na niektoré trendy v roku 2021. Pretože ak existuje niečo, bez čoho sa z hľadiska módy v roku 2021 určite nechcete zaobísť, je oblečenie. A najmäšaty!

1. Kožené šaty

Módne kúsky z kože alebo syntetickej kože budú aj v roku 2021 módnym trendom. Či už ako bundy, košele alebo šaty. Akýkoľvek kožený kúsok vyzerá "cool" a okamžite dodá vášmu vzhľadu niečo rokové. Či už v kombinácií s elegantnými mokasínami alebo členkovými topánkami - kožené šaty sú v roku 2021 super trendy. Mimochodom, kožu sa nenosí iba v čiernej, béžové alebo krémové tóny sú tiež veľmi obľúbené.

2. Šaty s nafúknutými rukávmi

Šaty s nafúknutými rukávmi sú rozprávkové. Vďaka rukávom, ktoré upútajú už na prvý pohľad, nepotrebujete veľa stylingu. Pár elegantných Mules* topánok, pekná taška - a vzhľad je dokonalý. Tento outfit sa zaobíde aj bez honosných šperkov.

3. Pletené šaty s výrezmi

Už v roku 2020 pletené svetre s výrezmi populárne. Šaty s výrezmi sú ideálne na chladne jarné dni. Či už na pleciach alebo v páse, výrezy sú neskutočne sexi a zároveň aj skutočným pútačom pozornosti.

4. Šaty s prvkami spodnej bielizne

Jemná čipka alebo lesklý hodváb, kombinácia šiat s prvkami spodného prádla bude tento rok módnym trendom. Ak je váš vzhľad až príliš sexi, môžeteoutfit kombinovať s motorkárskymi topánkami. Ale aj elegantné kožené čižmy pasujú k jemynm šatom a robia zaujímavý vzhľad.

 

Ktoré z týchto módnych trendov by ste určite chceli mať vo vašom šatníku?

 

*Mules - - topánky alebo tzv. šľapky, ktoré sú charakteristické otvorenou pätou. Môžu byt' ploché, na nízkom, ale aj vysokom opätku.

Späť do obchodu