.top-category-container__wrapper{ display: none; }

4 farby, ktoré by mali tvoriť základ vašich outfitov v roku 2021

Každý rok sa nesie v znamení špecifickej farby. V roku 2018 to bola ultrafialová, v roku 2019 koralová a minulý rok klasická modrá. Na rok 2021 bol vyhlásený trend až s desiatimi farbami. No okrem nich odborníci predstavili aj 4 odtiene farieb, ktoré by mali slúžiť ako základ pre vašu skriňu a váš vzhľad. Farby, ktoré sú úžasne kombinovatelné aj s novými vecami. Ktoré to sú?

1. Sivobiela

Sivobiely tón, je možné elegantne kombinovať s neutrálnymi tónmi v béžovej, ťavej a hnedej farbe. Táto farba zároveň štýlovo dopĺňa výraznejšie farby, ako je ohnivo-červená alebo žltá.

2. Polárna noc

Toto je najtmavšia tmavomodrá, akú si dokážete predstaviť. Odborníci popisujú farbu ako hlbokú relaxačnú súmrakovú modrú. Nie je žiadnym tajomstvom, že sa s ňou dajú kombinovať takmer všetky farby. A kombinácia tmavomodrej s čiernou pôsobí veľmi "chic". 

3. Sphagnum

Rašelina znie v slovenčine pekne nesexy. :) No o to krajší je anglický názov Sphagnum. Zelený odtieň s olivovými tónmi možno úžasne kombinovať s jasne žltými a koralovými farbami na jar a v lete. Pre chladnejší tón zvoľte kombináciu s ružovou, béžovou a vínovou červenou. 

4. Šedá

Šedá pôsobí pokojne a uvoľnene. Ak budete mať v skrini niekoľko klasických kúskov v tomto odtieni, stylingom nič pokazíte. Táto módna farba je úplný "matchmaker" so všetkými farbenymi tónmi či už žltými, modrými alebo ružovými.

Klasické tóny sú nadčasové a všestranné. Či už bundy, šaty alebo sukne, ktoré zo spomenutých farieb už vo svojom šatníku máte? Ktoré sa chystáte dokúpiť?

Späť do obchodu