.top-category-container__wrapper{ display: none; }

NAŠE TIPY: 5 šiat na zasnežený január

Oslavu nového roku máme za sebou a my sme si pre vás pripravili novinku! Každý mesiac u nás na blogu nájdete článok, v ktorom vám predstavíme 5 šiat z nášho eshopu, aby ste sa mohli inšpirovať, a to za každého počasia.

Január je síce zasnežený, no vyzerať dobre sa musí aj v zime ;)

5. Dlhé spoločenské sivé šaty s viazaním

Tieto šaty zdobené krajkou a kamienkami z vás urobia kráľovnú. Tylový vŕšok s vyšívanou čipkou je doplnený kamienkami. Šaty sú na prsiach vystužené. Sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu. Na chrbte sú na zaviazovanie.

4. Dlhé spoločenské sivé šaty

Tieto dlhé sivé šaty spoločenské šaty sú taktiež zdobené krajkou a kamienkami. Šaty sú na prsiach vystužené, čo oceníte najmä, preto, že šaty odhaľujú chrbát. Na chrbte je zapínanie pomocou zipsu. Ľahučká sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu.

3.Sivé spoločenské šaty s kvetinovou čipkou

Vrch šiat je z tylu, na ktorom je kvietkovaná čipka s kamienkami. Šaty sa viažu na chrbte a majú tylovú sukňu so spodnicou. Sú vhodne na spoločenské udalosti, na ples či stužkovú.

2. Spoločenské šaty s čipkou

Kráľovnou večera môžte byt' aj v týchto šatách s vyšívanou čipkou a kamienkami. Šaty majú na chrbte gumičku, takže sa pekne prispôsobia postave. Ľahučká sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu.

1. Spoločenské sivé šaty s kamienkami a krajkou

Náš favorit mesiaca, sú jednoznačne tieto úžasné dlhé sivé šaty, zdobené krajkou a kamiekami. Vŕšok má krásny čipkový vzor doplnený trblietavými kamienkami. Šaty sú na prsiach vystužené. Tylová sukňa je dlhá a má spodnicu. Šaty sa zapínajú na chrbte pomocou zipsu.

Ktoré šaty sa páčia vám?

Späť do obchodu