.top-category-container__wrapper{ display: none; }

5 najpopulárnejších farieb spoločenských šiat tejto sezóny

Časy, keď spoločenské šaty mali byť iba čierne alebo biele, sú našťastie za nami. V súčasnosti sa môžeme radovať z palety farieb, ktorá odráža našu individualitu a vkus. Farba spoločenských šiat môže veľa povedať o vašej osobnosti, nálade a dokonca aj o tom, ako vnímate spoločenskú udalosť, na ktorú idete. Nižšie predstavujeme päť najpopulárnejších farieb spoločenských šiat tejto sezóny, ktoré z vás spravia kráľovnú každej párty.

  1. Emeraldová zelená

Emeraldová zelená je farba luxusu a elegancie. Je to tiež farba, ktorá lichotí takmer každému tónu pleti. Očarujúca a živá, emeraldová zelená je ideálna pre oslavy plné života a radosti.

  1. Korálová červená

Korálová červená je perfektná pre tých, ktorí chcú pridať svojmu outfitu energiu a vášeň. Táto farba je čoraz populárnejšia, najmä v letných mesiacoch, a je skvelá na svadby, plesy alebo dokonca na romantické večere.

3_2

  1. Pastelová lila

Pastelová lila symbolizuje nádej a tajomstvo. Je to farba, ktorá je v súčasnosti veľmi trendy a pritom nenápadná. Pastelová lila sa hodí k rôznym príležitostiam a je ideálna pre tých, ktorí si želajú zvoliť niečo netradičné, ale stále elegantné.

  1. Jemná ružová

Jemná ružová je farba, ktorá nikdy nevyjde z módy. Je synonymom pre ženskosť a jemnosť. Hodí sa na svadby, krstiny, alebo akúkoľvek udalosť, kde chcete pôsobiť nenútene a pritom sofistikovane.

2_3

  1. Zlatá

Zlatá je farba bohatstva a slávy. Je to výrazná farba, ktorá automaticky púta pozornosť. Ak sa rozhodnete pre zlaté spoločenské šaty, budete nepochybne stredom pozornosti.

1_3

Vyberte si farbu, ktorá najlepšie vyjadruje vašu osobnosť a vkus. Sezónne trendy sú skvelým spôsobom, ako oživiť váš šatník, ale nezabúdajte, že najdôležitejšie je, ako sa vo šatách cítite. Farba je iba jedným z faktorov, ktorý môže ovplyvniť vašu voľbu, takže si vyberte šaty, v ktorých sa budete cítiť ako kráľovná.

Späť do obchodu