7 trendov na jarnú svadbu

Keď sa povie jar, hneď myslíme na novú zeleň, jemne kvety, sladké vône, modré nebo a slnko. Na svadobnú oslavu v jednom z najkrajších období roka budete chcieť svadobné šaty, ktoré ladia s krásou všetkých týchto vecí!

Nové trendy na jarné svadobné šaty sú tu! Svadobné šaty potešia nielen každú budúcu nevestu, ale naznačujú aj to, ako sa mení svadobná móda. Či už ste si stanovili dátum svadby a začínate hľadať svoje vysnívané šaty alebo sa chcete inšpirovať, predstavujeme vám 7 trendov svadobných šiat na jar 2021!

1. Kvetiny

Vďaka ich nádherným kvetinovým vzorom a jemnou farebnosťou sú svadobné šaty priam, ako stvorené na jar. Ak chystáte svadbu v záhrade určite by ste mali zvoliť svadobné šaty s čipkou, výšivkami aj kvetinovým vzorom

2. Jemná čipka

Pri čipke ešte ostaneme. Kvetinová alebo iná jemná čipka je ideálna na rozkvitnutú jarnú svadbu. Je nadčasová elegantná, vždy naznačuje romantiku a pôsobi sofistikovane.

3. Dlhé rukávy

Samozrejme, že jar môže byť stále chladná, takže nech už si vyberiete akúkoľvek látku alebo štýl svadobných, budete vďačné za diskrétny no zároveň božský dlhý rukáv, najmä ak plánujete svadbu vonku!

4. Jemne zelená

Svadobné šaty so zeleným motívom sú ako stvorené na záhradné svadby. Ak chcete na vašej svadbe vyskúšať niečo špeciálne, poznáte odpoveď!

5. Perie svadobné šaty

Jar 2021 je aj o dramatických požiadavkách. Trend v peria na svadobných šatách pôsobí romanticky a zasnene! Od plných pierkových šiat cez luxusné až po elegantné malé mini šaty, dovolené je všetko. Jemne pierko dodá každej z vás pôvabný a ženský nádych. Či už počas samotnej svadby alebo na after party. 

6. Tylové šaty

Pri výbere svadobných šiat zvážte aj šaty s vrstvami tylu. Áčkové šaty sú ideálne pre nevesty, ktoré sa neberú príliš vážne a cítia sa ako moderné princezné.

7. Minimalizmus

Minimalizmus nikdy nevyjde z módy. Ak čipka, výšivka či vzory nie sú vaším štýlom, zvoľte minimalistické šaty. Štýl minimalizmu znamená čistú líniu, elegantné tvary a architektonické prvky.

Tip: Svadobné rukavice

Či už sú v saténovej alebo čírej čipke, po lakte, alebo iba po zápästie, svadobné rukavice dodajú štipku elegancie a romantiky. Tento nadčasový doplnok je kráľovský a dobový, no zároveň moderný. Skúste ich zladiť so závojom.

 

Autor: Dominika Blchová

Späť do obchodu