Čo si obliecť na svadobné šaty, v nepriaznivom počasí? 4 tipy na dokonalý styling

Máte svadobné šaty, svadobné topánky a doplnky. No to nie je všetko. Chýba jedna zásadná vec - najmä, keď sa svadba koná v chladnom počasí. Pred prípravou svadby si treba premyslieť aj to, čo si prehodiť cez plecia, aby vám nebola zima.

Urýchlené rozhodnutie, ktoré nezodpovedá štýlu šiat alebo ich farbe, by vám pohlo zničiť celý outfit. Aby sa vám to nestalo, pripravili sme si pre vás 4 tipy, vďaka ktorým bude váš svadobný outfit dokonalý.

Absolútne trendy: Kašmírové bundičky alebo krátke svetre

Aby kombinácia svadobných šiat a bundičky, saka alebo svetra pôsobila lichotivo, mali by ste sa uistiť, že vám nesiahajú po pás. S výnimkou vtedy, ak si vedome vyberáte nadrozmerný sveter a nekombinujete ho s čipkovanou alebo tylovou sukňou. Tento vzhľad naopak vyzerá mlado a moderne.

Tiež veľmi dôležité: Farby bundy a svadobných šiat musia dokonale ladiť. Najlepšie je vyskúšať si svoje svadobné šaty a sako alebo sveter dokopy, aby farebne ladili.

Nemusí to však byť vždy krémová, slonovinová alebo biela: Čo tak kašmírová bunda v ružovej, svetlošedej alebo inej farbe? Ak si k svadobným šatám oblečiete farebnú bundu, môžete k nej napríklad zladiť svadobnú kyticu a topánky.

Jemné a ušľachtilé: Čipkované zvršky

Myslíte si, že sveter alebo sako je na vaše šaty príliš drsné? Čo tak jemný čipkovaný top, ktorý si jednoducho oblečiete na svadobné šaty? Takzvané zvršky alebo plášte svadobných šiat sú zapnuté na zadnej strane a pôsobia úžasne ľahučko a romanticky. S nimi môžete perfektne doplniť svoje čipkované svadobné šaty alebo dať svojim jednoduchým šatám osobitý nádych.

To isté platí aj tu: Zlaďte farebné tóny!

Útulné a pôvabné: Páperové a kožušinové bundičky

Snívate o elegantnej svadbe? Bundy vyrobené z umelej kožušiny alebo pierok sú ideálne do nízkych teplôt a perfektne sa hodia k rozprávkovému ušľachtilému svadobnému mottu. Dodajú vášmu vzhľadu tú extra porciu pôvabu!

Váš vzhľad bude ešte extravagantnejší, ak sa rozhodnete pre páperové alebo kožušinové bolerko v pastelových farbách.

 

Teplé a rustikálne: Pletené šály alebo štóly

Na svadobné šaty môžete samozrejme nosiť aj šál, ktorá vám zakryje ramená. Kombinácia svadobných šiat hrubo pleteného alebo vzorovaneho šálu v kontrastnej farbe je super trendy.

Páči sa vám viac klasický a elegantný štýl? Potom sa rozhodnite pre ušľachtilú hodvábnu štólu alebo hladkú kašmírovú šatku bez strapcov. Ak chcete, aby vaša šatka mala rovnakú farbu ako svadobné šaty, mali by ste si včas vyskúšať oboje naraz.

Autor: Dominika Blchová

Späť do obchodu