Ako na perfektný šatník?

Každý deň hľadáme dokonalý outfit v našom šatníku. Ale bez ohľadu na to, koľko vecí vlastnime, stále máme pocit, že v skrini nikdy nevisia tie správne veci. Aj u vás je to tak? Preto sme pre vás zostavil tipy a triky pre perfektný šatník, ktorý vám vyčaruje krásny outfit na každú príležitosť! 

Tip 1. Základ šatníka

Aby bolo možné poskytnúť základy pre váš štýl, perfektne vybavená skriňa musí mať základné prvky oblečenia. Okrem bielej blúzky, ktorá sa hodí k džínsom, obleku a sukniam, sem patri aj niekoľko jednoduchých tričiek a kašmírový sveter, ktorý je vhodný najmä na prechodné obdobie na jar a na jeseň. Ďalším tipom je mať vo svojom šatníku aspoň 2 páry dobre padnúcich džínsov a čiernu sukňu.


Zdroj: pixabay

Tip 2.: Nadčasové a klasické

Malé čierne šaty sú absolútnou nevyhnutnosťou v každom šatníku. Čiernymi šatami na žiadnej udalosti nič nepokazíte. Nemal by vám chýbať ani nohavicový kostým, kedy nemusí byť vrchná časť a nohavice vždy nosené spolu. Môžu byť úžasne kombinované jednostlivo s aktuálnymi trendovými predmetmi. A aj keď ich nenosíte každý deň, večerné šaty, by v šatníku taktiež mali visieť. 

Tip 3.: Útulné a teplé

Aby ste mohli vyzerať štýlovo aj pri nižších teplotách, nevyhnutnosťou je tmavý kabát. Trenčkot je vhodný na prechod medzi jarou a jeseňou a nikdy nevyjde z módy! V žiadnom šatníku by navyše nemal chýbať klasický tvídový blejzer, ktorý sa dá nosiť jednoducho k džínsom, ale aj klasicky k nohavicovému kostýmu.

Tip 4: Ľahko a vzdušne

Štýlovým tipom na leto sú jednoducho strihané šaty. Na pláž tiež potrebujete bikiny alebo plavky, pričom veľkú hodnotu by ste mali klásť aj na optimálnemu spodnému prádlu, pretože sú absolútnym posilňovačom sebavedomia!

Tieto základné prvky by mal tvoriť základ vašej skrine. Všetko ostatné je bonus, s ktorým dokážete vytvoriť desiatky skvelých outfitou. Podeľte sa s nami o tie vaše obľúbené! 

  

Autor: Dominika Blchova

Späť do obchodu