Ako si vybrať šaty pre družičku?

Hľadanie šiat pre družičky môže byť rovnako ťažké, ako výber šiat pre nevesty. 3 otázky, ktoré by ste mali zvážiť ako prvé: Akú si vybrať farbu a látku, aby pasovala k téme svadby? Aký štýl šiat zvoliť, aby sa ku mne hodil? Koľko som schopná zaplatiť?

Podelíme sa s Vami o niekoľko užitočných tipov, ako zvoliť tie správne a zároveň dostupné šaty pre družičku.

1. Aká je najlepšia farba šiat pre družičky?

Modré šaty pre družičku

Svetlomodré šaty pre družičky vytvárajú pokojnú atmosféru. Je to osviežujúca voľba, ktorá sa hodí k rôznym svadobným dekoráciám a obdobiam.

Ak máte radi niečo odvážnejšie, odporúčame vám vyskúšať tmavomodrú, ktorá je pútavejšia ako svetlo modrá. V porovnaní so svetlomodrou sa tmavomodrá hodí k rôznym farbám pleti a typom tela, ak nemáte predstavu o tom, ktorú farbu vašich šiat pre družičky zvoliť, tmavomodrá je vždy inteligentná a bezpečná voľba!

Fialové šaty pre družičku

Na rustikálnu svadbu sa hodia slivkové tóny, ktoré pekne dopĺňajú prirodzené vonkajšie detaily. Na jarnú alebo letnú svadbu budú šaty v svetlo fialovej (lila) príjemné ladiť na záhradnej párty.

Burgundské šaty pre družičky

Bordové šaty pre družičky sú prvou voľbou mnohých najmä na jesennú a zimnú svadbu. Tento bohatý, luxusný odtieň je sofistikovanou a nádhernou voľbou pre chladnejšie mesiace či už bude svadba rustikálna, elegantná alebo moderná vínová farba bude lichotiť ku každej farbe pleti.

2. Aké dlhé by mali byť šaty pre družičky?

Z tradičného hľadiska by boli dlhé šaty ideálne. Avšak v dnešnej dobe si družičky môžu vybrať šaty a riadiť sa svojimi osobnými preferenciami. Dlhé šaty pre družičky sú elegantné a klasické, zatiaľ, čo krátke šaty pre družičky sú pútavé a hravé! Mali by ste si zvoliť štýl šiat podľa svadobnej témy / štýlu, ale aj podľa osobných preferencií!

Zvážte, preto:

  • Formálnosť vašej svadby.

Ak je svadba formálnou udalosťou, napríklad svadbou v kostole, odporúčame vám zvoliť si dlhé šaty pre družičky. Ak je svadba neformálnejšia, nenápadná, možno na záhrade a na vidieku, potom sa krátke šaty pre družičku hodia priamo k vám!

  • Sezóna a podnebie.

Nezabudnite vziať do úvahy aj teplotu a poveternostné podmienky. Pretože sa pravdepodobne nebudete cítiť príjemne, keď budete oblečené v lete v hrubých, ťažkých a dlhých šatách alebo, keď budete musieť v zime mrznúť v tenkých a krátkych šatách.

3. Kedy by ste si mali kúpiť šaty pre družičku?

Mnoho družičiek si neuvedomuje, že potrebuje viac času na prípravu, ako by sa mohlo zdať. Preto je nevyhnutné, aby ste nakupovali v správnom čase. Šaty by ste si ideálne mali zadovážiť aspoň 2 mesiace pred svadbou. Akonáhle šaty a vy ich budete musieť upraviť, môže to trvať aj niekoľko týždňov.

4. Ako si kúpiť cenovo dostupné šaty?

  • Naplánujte si rozpočet a držte sa ho. Snažte sa, čo najlepšie odolávať impulzívnym nákupom.
  • Pred zakúpením šiat si urobte prieskum a inšpirujte sa.
  • Porovnajte si ceny.
  • Prečítajte si dopravné informácie a pravidlá vrátenia ci výmeny. Ak chcete nakupovať online, mali by ste si sa informovať o dátume dodania.

 

Dúfame, že s nami tipmi bude výber šiat pre družičku pre vás teraz ľahší. Inšpirovať sa môžete aj v našom eshope.

 

 

Autor: Dominika Blchová

Späť do obchodu