Tipy na jarné šaty

Len čo teploty stúpnu, vyberáme zo šatníkov šaty, živé a svieže farby, odhaľujeme pokožku. Ktoré šaty by ste túto jar určite mali mať vo vašich šatníkoch?

Ženské a hravé kvetinové šaty

Zatiaľ čo vonku rastlinky len začínajú kvitnúť, vaše šaty sú už plné kvetov. Kvetinové šaty sú nielen skvelou voľbou na nosenie vo voľnom čase, kvetinové vzory v podobe maxi šiat alebo jemných šifónových látok si môžete obliecť aj na svadbu.

Romantické šaty s volánmi

Pre všetky, ktoré milujú volániky: Volány nie sú iba na sukniach a blúzkach, ale aj na šatách a v mnohých variáciách. Čipkované šaty dodajú vášmu vzhľadu ženskosť a ľahkosť. Vzdušné šaty s volánikmi z priehľadnej látky sa hodia aj na svadbu. A na podčiarknutie vášho ženského štýlu, môžete zvoliť elegantnú variantu červených obtiahnutých šiat s volánmi na rukách.

Ležérne rifľové šaty

Absolútnym favoritom, keď na vás vykukne slniečko, sú rifľové šaty. Rifľové šaty dnes už nájdete v rôznorodých rifľovinách, farbách a vzoroch. Príležitostne ich môžete nosiť aj s teniskami, ak chcete trochu elegantnejší vzhľad, remienkovými sandálmi v metalickom vzhľade nič nepokazíte.

Blúzkové šaty

Blúzkové šaty sú skutočné univerzálne, nekomplikované a všestranné aj vďaka svojmu klasickému rovnému strihu. Vyzerajú ležérne s teniskami, a ak chcete vyzerať trochu viac žensky, jednoducho si uviažte opasok okolo pása a skombinujte ich s elegantnými lodičkami, členkovými topánkami alebo sandálmi. 

Tip: Kožené bundičky a čižmy sú skvelým kontrastom a spolu so šatami tvoria neodolateľnú jarnú kombináciu.

Máte chuť na viac inšpirácie? Navštívte nás na Glossy.sk. Čakajú vás tu šaty na každú príležitosť, štýlové tipy a trendy pre každú každú z vás!. 

 

 

Autor: Dominika Blchová

Späť do obchodu