.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Čo si obliecť na jesennú svadbu

Ak však máte to šťastie, a ste pozvaná na svadbu, tak je potrebné sa na túto slávnosť dostatočne pripraviť. Nie je potrebné len vybrať vhodný svadobný dar. Rovnako aj vy musíte byť patrične oblečená.

Svadba na jeseň je krásne obdobie na svadbu. Ak ste ešte neboli na mnohých jesenných svadbách, možno by vás zaujímalo, čo si obliecť.

Hľadáte perfektné šaty na svadbu? Určite si vyberte formálne spoločenské šaty. Na jeseň je už navečer chladno, preto je lepšie zvoliť si dlhé spoločenské šaty.

Existuje toľko možností štýlov šiat, ktoré sa dajú nosiť na jesennú svadbu, že môže byť ťažké si vybrať. Pri výbere toho, aké šaty chcete nosiť, je užitočné vziať do úvahy niekoľko rôznych prvkov. Majte na pamäti miesto svadby, dennú dobu a farbu vašich šiat a nemôžete nič pokaziť.

TIP: Vyberte si spoločenské šaty v pastelovej farbe. Tieto môžete jednoducho kombinovať so šperkymi, ktoré sa na svadbu žiadajú. 

Dlhé spoločenské zelené šaty s čipkou

Hľadáte šaty v ktorých dokonale vyniknete? Nemusia to byť len žiarivé farby. Pekný zelený odtieň v kombinácii so šperkami dokonale ladí. 

Dlhé spoločenské bledofialové šaty na tenké ramienka

Ak máte radi šaty s ramienkami, práve tento model zaujem vaše oči. A nielen vaše oči. Ak si zvolíte žiadaný model v bledofialovej farbe, budú chcieť počas večera tancovať všetci nezadaný muži. 

 
 
 
Späť do obchodu