.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Ako si vybrať šaty na svadbu v zime?

Vyberanie oblečenia na svadbu, ktorá sa bude konať v zime, nemusí byt' vždy stresujúce. Práve naopak, môžete sa na to pozerať ako na skvelú príležitosť zaexperimentovať s novým a vzrušujúcim vzhľadom. Skôr, ako si ale naplánujete outfit, musíte zvážiť etiketu, dress-code a miesto konania svadby. Až potom môžete začať plánovať a vyberať si outfit, ktorý bude lichotiť vášmu telu a vyhovovať vášmu štýlu. Aby ste sa uistili, že váš hotový "look" je vhodný pre zimnú sezónu, skúste zvoliť hrubé látky, chladné a tmavé tóny a dlhé šaty s rukávmi. Nezabudnite tiež myslieť na vrstvenie, ak by bolo mimoriadne chladné počasie.

Spoločenské šaty

Svadba je vynikajúcou príležitosťou na výber nádhernej róby. Pre sofistikovaný vzhľad si vyberte šaty v odtieni čiernej alebo bordovej.Vďaka svojim dlhým dĺžkam a ťažkým látkam vás šaty zahrejú počas celého obradu a recepcie.

Krátke šaty

Krátke šaty vám poskytnú praktickosť. Dĺžka vám uľahčí pohyb (aj pri tanec) a dodá vám moderný a elegantný vzhľad. Ak chcete, aby boli krátke šaty vhodnejšie pre chladnejšie počasie, vyberte si tie, s rukávmi, v tmavej farbe a z hrubého materiálu.

Svadobné doplnky

A nezabudnite na doplnky, ktoré okrášlia váš zimný svadobný outfit. Pre osvieženie outfitu, si vyberte vzorovanú kabelku, ale ani večernou čiernou taškou nič nepokazíte. Doplňte topánkami s uzavretými špičkami, jednoduchými šperkami a váš "look" je hotový. 

Späť do obchodu