.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Kokteilové šaty - tipy, ako ich nosiť

To, čo sa niekedy označovalo ako „oblečenie“ pre bohatých, je v súčasnosti v šatníku každej dámy absolútna nevyhnutnosť. Áno reč je o spoločenských šatoch. Spoločenské šaty boli upravené na rôzne príležitosti či už na svadby, plesové večierky, stretávky. Nosia sa cez deň, ale aj sofistikovane, na nočné a kokteilové večierky.

Čo sú to kokteilové šaty?

Kokteilové šaty sú v podstate ako spoločenské šaty, len s tou výnimkou, že sa hodia aj na párty. Všeobecným pravidlom pre koktejlove šaty je to, že by nemali byť príliš krátke, príliš obyčajné, príliš tenké alebo príliš dlhé. Všetky šaty, od minimálnych tmavých šiat, cez áčkové šaty bez ramienok, zdobené lemom alebo midi šaty s dlhými rukávmi, zapadajú do tejto kategórie.

Čo nosiť a, čo nenosiť?

1. Nenoste krátke šaty | Zamerajte sa na spodnú líniu

Snažte sa nepomýliť si kokteilovú párty s party s vašimi svojimi priateľmi. Pretože to tak nie je. Nenosiť nič, čo je vyzývavé, obnosené alebo niečo, čím si negatívne získate pozornosť. Spýtajte sa samých seba, čo by ste si myslela o osobe, ktorá by také niečo nosila? Dávajte si pozor na výstrih a neodhaľujte až príliš.

Zvoľte áčkové šaty a „Malé čierne šaty“, ktore boli a budú stále v móde.

2. Nenoste pompézne šaty | Zvoľte šaty strednej veľkosti

Robustné a pompézne šaty si nechajte vašu minútu „Popolušky“. Vyberte si koktejlove šaty strednej veľkosti. Váš výber je neobmedzený, existujú rôzne vzory a farebné možnosti, ktoré taktiež polichotia vašej postave.

3. Nenoste pokrčené šaty | Šaty si nechajte chemicky vyčistiť

A to je fakt. V každom prípade, ak zvažujete obliecť si koktejlove šaty z ľahších látok, skontrolujte ich deň predtým, ako sa vychystáte na večierok, party alebo ples. Nosiť pokrčené šaty na takúto príležitosť, je "Faux-pas." Navyše, máte dostatok času na to, aby ste sa pripravili, takže nedostatok času nie je dôvodom na to, aby ste dorazili "neohrabane".

Večierky sú skvele, na to ako sa zabaviť. A ak ste na takúto príležitosť dostali pozvánku, je čas nájsť si odvážne a krásne kokteilové šaty! Naša ponuka je široká a sme si istí, že každá žena si príde na svoje.

Späť do obchodu