.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Top 5 "Malých čiernych" šiat, ktoré sú nadčasové

Kľúčom k výberu tých správnych čiernych šiat je to, aby sa perfektne hodili k tvaru vášho tela. Nemusí to byť vždy iba trendy štýl, v skutočnosti je najlepšia klasika.

Vo svete módy majú čierne šaty svoje stále miesto a sú tým najelegantnejším prvkom. Známe IT-Girls, ako Audrey Hepburn či Coco Chanel nedali na ne dopustiť. Tieto šaty sú preto nadčasové a vyzerajú úžasné. Pri výbere dizajnu je dôležité, aby vám lichotili a padli ako uliate. Trendovými doplnkami šaty môžete oživiť, a tak váš outfit nikdy nebude vyzerať nudne. 

Čierne koktejlové koktejlové šaty so zdobením v páse

Tieto koktejlové šaty majú siluetu, aby lichotili takmer každému. Zvýrazňujú vzhľad presýpacích hodín so zúženým pásom a rozšírenou sukňou. Tieto pekné a ženské krátke šaty sa perfektne hodia na takmer každú párty. Kovový opasok dodáva ten správny šmrnc.

Čierne koktejlové šaty na jedno rameno

Tento dizajn so strihom na jedno rameno a vypasovanou siluetou ukáže to správne množstvo kože a vašu postavu. Šaty sú vhodné nie len pre tie, ktoré si užívajú noc v meste, ale hodia sa aj na iné večierky a udalosti. Tento "Must-have" kúsok sa dá v zimných mesiacoch kombinovať s rôznymi čižmami od členkových až po čižmy nad stehná. Ak chcete siahnuť po klasike stačí sa rozhodnúť pre čierne zamatové čižmy a výrazný červený rúž. 

Čierne zamatové koktejlové šaty s dlhým rukávom

Zamat je nadčasovo elegantná voľba látky a v poslednej dobe zaznamenal nárast popularity, pretože sa objavil na mnohých top celebritách. Šaty sú vhodnejšie na jeseň a zimu. A vďaka dlhým rukávom bude váš outfit útulný s dávkou šmrncu.

Koktejlové šaty po kolená

Tieto čierne šaty, ktoré sú možno najčasovejším kúskom, pretože sú veľmi klasické. Sú sofistikované a nenáročné a dodávajú vzhľad, taký, aký by sme si mohli predstaviť, že ho nosia napríklad Coco Chanel alebo Audrey Hepburn. Tento štýl v strednej dĺžke je v tvare V, so sukňou v tvare ceruzky, ktorá padá až ku kolenám. Hodia sa každej žene bez ohľadu na vek a typ postavy. Šaty sú ideálne na každú príležitosť, na elegantnú večeru, svadbu alebo večernú párty.

Čierne koktejlové šaty s dlhým rukávom a vysokým dekoltom

Ďalšou skvelou voľbou na jesenné a zimné večere sú čierne šaty s dlhým rukávom. Tieto elegantné, a tak ľahko nosiace šaty, si môžete obliecť vždy, keď nemáte „čo na seba“. Tento outfit, je ten pravý, keď dostanete pozvánku na poslednú chvíľu. Ku týmto šatám môžete skombinovať akékoľvek topánky, tašky alebo saká.

Každá žena by mala v jej skrini vlastniť krátke čierne šaty, ktoré vždy zalichotia a vyzerajú štýlovo. Inšpirujte sa v našom eshope!

Späť do obchodu