.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Think Pink - Odhaľte v sebe ženskosť

Ružová farba je veľkým trendom takmer v každom odtieni, od pastelových až po tuhé ružové a fuchsie. Existuje mnoho spôsobov, ako vám táto farba pomôže vyniknúť na akejkoľvek udalosti, plesových večerov alebo zvláštnych príležitostiach. Nosenie ružových šiat je odvážnou, dievčenskou a nádhernou možnosťou, ako zvýrazniť vašu ženskosť. Optimistický odtieň tejto farby je dokonalým liekom na zamračené a pochmúrne dni. Tieto rozmanité ružové odtiene sú trendy a originálne. Ideálne na nielen na letné akcie, večierky a svadby.

Fuchsiové šaty bez ramienok

Odvážna, nasýtená fuchsia zvyšuje objem týchto šiat, čo z nich robí lákavú voľbu pre formálne udalosti. Nádherné a romantické šaty s čipkou a saténovou sukňou. Saténová sukňa je ľahká, padavá a vytvára lichotivú siluetu.

Ružové šaty s výšivkou

Tieto šaty sú dôkazom, že menej, je rozhodne viac. Tento elegantný a efektívny dizajn je sexy. Vrch šiat so zapínaním okolo krku je zdobený kvetinovou výšivkou, ktorý dodá ešte viac ženskosti.

Rozprávkové šaty s čipkou

Tieto ružové šaty sú inšpirované princeznou. Prednú časť šiat tvorí tyl s vyšívanou čipkou a kamienkami.Sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu. Zapínanie na chrbte pomocou zipsu. Konečný výsledok je absolútne úchvatný.

Šaty s kamienkami a hlbokým výstrihom

Tieto šaty s véčkovým výstrihom sú dokonalé a výnimočné. Vrch šiat je korzetový, s čipkou, ktorá je doplnená kamienkami. Sukňa je bohatá, so spodnicou, na ktorej je tyl. Zapínanie zozadu pomocou zipsu.

Šaty s mašľou

V jednoduchosti je krása a pri týchto šatách to určite platí. Véčkový výstrih je vpredu aj na chrbte. Na pleciach sa viažu mašličky, ktoré si môžete prispôsobiť podľa seba. Sukňa je jemne nariasená. Zapínanie na chrbte pomocou zipsu.

Šaty so srdiečkom

Va-va-voom! Tieto šaty sú dokonalá voľba, ako sa nosiť šaty ako "sweet 16"! Korzetový vrch má srdiečkový výstrih, na ktorom je tyl s vyšívanou čipkou. Prekrásne šaty budú vašim skvelým doplnkom na svadbe či inej spoločenskej udalosti.

Dvojdielne šaty

Čaká ťa spoločenská udalosť a chceš byť výnimočná? Práve pre teba sú tieto trendy dvojdielne šaty! Vrchný diel je zdobený čipkou a kamienkami, zozadu je na viazanie. Bohatá sukňa je tylová a vystužená, aby lepšie držala tvar. Dvojdielny dizajn je koketný a svojim vzhľadom zaujimete nejedno oko.

 

Pre ktoré sa rozhodnete Vy? Viac ružovej inšpirácie nájdete tu!

Späť do obchodu