.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Čo si obliecť pod spoločenské šaty: Od spodnej bielizne po korzety

Spoločenské šaty sú často stredobodom pozornosti na akomkoľvek večierku či oslave. Avšak to, čo nosíte POD týmito šatami, môže zásadne ovplyvniť, ako sa vo vašich šatách budete cítiť a vyzerať. Tu je niekoľko rád, ako si vybrať to správne "spodné vybavenie". 

  1. Bezšvová spodná bielizeň

Kedy: Ak máte šaty z tenšieho materiálu alebo obopnutý strih. 

Prečo: Bezšvové nohavičky a podprsenky sa stanú neviditeľnými pod šatami, čím zabezpečia hladký a elegantný vzhľad.

  1. Teloformujúca spodná bielizeň

Kedy: Keď chcete vytvarovať postavu alebo zakryť nejaké nedokonalosti.

Prečo: Teloformujúce nohavičky alebo korzet môže vytvarovať vaše telo a dodávať mu pekný tvar, čím sa stanete sebavedomejšími.

2_6

  1. Silonky vs. Pančucháče

Kedy: Závisí od príležitosti a ročného obdobia. 

Prečo: Silonky môžu byť elegantnejšie pre formálne udalosti a teplejšie obdobie. Pančucháče sú ideálne pre chladnejšie mesiace a menej formálne príležitosti.

  1. Korzety

Kedy: Keď chcete vytvoriť hodinový tvar alebo vyzdvihnúť dekolt.

Prečo: Korzety dokážu podporiť váš stred a zvýrazniť váš dekolt, čím vám dodajú postavu hodiniek. Sú ideálne pod korzetové alebo veľmi obopnuté šaty. 

  1. Push-Up Podprsenka

Kedy: Keď chcete zvýrazniť dekolt.

Prečo: Push-up podprsenka vám dodá extra objem a tvar v oblasti poprsia, čo môže byť žiaduce pri šatách s výrazným výstrihom.

1_6

To, čo nosíte pod spoločenskými šatami, môže výrazne ovplyvniť vašu celkovú podobu a pohodlie. Od voľby správnej spodnej bielizne až po korzety, každý kúsok môže prispieť k tomu, aby ste sa vo vašich šatách cítili skvele a vyzerali ešte lepšie. Správna voľba spodnej bielizne je teda rovnako dôležitá ako samotný výber šiat.

Späť do obchodu