Dlhé svadobné šaty - Tipy na jar

Chystáte sa na svadbu? Či už ako nevesta alebo družička, hľadáte dokonalé šaty na túto špeciálnu udalosť? Dlhé šaty na svadbu, ktoré vám predstavíme sú aktuálne v trende na jarnú sezónnu. 

Prvé na, čo musíte myslieť, je to, kde sa bude svadba konať a v akom štýle. Iné šaty budete potrebovať na záhradnú svadbu a iné na udalosť v elegantnej reštaurácií. Váš outfit by mal každopádne vyzerať pôsobivo. 

Dlhé šaty na svadbu – Asymetrické

Originálne a sofistikované šaty sú ako stvorené pre výnimočne udalosti. Šaty s jedným ramienkom alebo na tenké ramienka sú elegantne a šarmantné. Na padavej a trblietavej látke vynikne najmä zelená, modrá či morská farba šiat. Šaty doplňte strebornymi topánkami a striebornými doplnkami. Ak je von chladnejšie, prehoďte si cez ramená bolerko.

Dlhé šaty s čipkou

Čipkované šaty sú nadčasové a veľmi elegantné. Krásny vzhľad a pohodlie pri tanci vám dodá padavá voľná sukňa. K staroružovej sa skvele hodia béžové a krémové sandáliky a kabelka.

Šaty na na svadbu XXL

Šaty z jemne priesvitných látok sú čoraz viac obľúbenejšie. Na svadobnú hostinu sa hodia šaty s vyšším pásom, v krásnej zelenej morskej farbe. Šaty sú veľmi elegantné a vyzerajú zmyselne. Strih týchto šiat postavu nerozširuje a tento model je skvelou voľbou aj pre objemnejšie dámy. 

Dlhé kvietkované šaty

Kvetinové motívy sú vhodné na neformálne svadby napríklad na vidieku či v záhrade. Pozornosť si zaslúži výstrih šiat a rozparok, ktorý decentne odhalí vaše krásne nohy. V ľahkej a príjemnej látke sa budete cítiť pohodlne.

Dlhé ružové šaty na svadobnú hostinu

Pastelové a živé farby šiat na svadbách dominujú a hodia sa najmä družičkám a hosťom na svadbe. Okrem krásnej ružovej farby si pozornosť zaslúži nádherná tylová sukňa s podšívkou a výstrih v tvare V.

Tak, čo už ste si vybrali? VIac nájdete na v nasom eshope Glossy.sk

 

 

Autor: Dominika Blchova

Späť do obchodu