4 najčastejšie chyby, ktoré robia nevesty pred svadbou - Vyhnite sa im!

Mnoho neviest podceňuje úsilie spojené s plánovaním svadby. Keďže sú nevesty samy na plánovanie svadieb alebo udalostí, je úplne pochopiteľné, že sa pri plánovaní svadby môže urobiť pár chýb. Ktorému z tisícov detailov, je potrebné venovať dostatočnú pozornosť?

Vybrali sme 4 najčastejšie chyby, ktoré robí takmer každá nevesta a ktorým by ste sa vy mali vyhnúť.

Najskôr šaty, potom výber miesta svadby

Nevesty majú zvyčajne veľmi presné predstavy o tom, ako by mali vyzerať ich vysnívané šaty, ešte predtým, ako vôbec majú predstavu o vysnívanom mieste svadby. Čo vysvetľuje, prečo mnoho žien urobí chybu, keď si šaty kúpi ešte skôr, ako si určia svadobnú lokalitu. Preto by ste to mali urobiť opačne.

Obmedzujete sa iba na jeden typ šiat

Chceli ste sa už od malička vydávať v princeznovských šatách? Alebo sa vám zdá štýl morskej panny super sexy a naozaj si chcete na svadbe vziať také šaty? Väčšina neviest prichádza do svadobného obchodu s veľmi presnými predstavami o šatách, ktoré chcú, ale bohužiaľ často zabúdajú, že každá má iné telo, a teda každá potrebuje aj iný strih.

Tip: Lepšou možnosťou je nezaviazať sa k žiadnemu konkrétnemu štýlu. Vyskúšajte si vaše vysnívané šaty, a ak sa vám nehodia, dajte šancu iným typom šiat

Zabudli ste raňajkovať

Pravdepodobne bude nevesta v svadobný deň nadšená, a tak nemusí pocítiť hlad. Mohli by ste si, teda myslieť, že raňajky sú nepodstatné. Ale nevesta vo svoj veľký deň očakáva okrem vzrušenia aj veľa šampanského a ako môže dopadnúť pitie alkoholu na prázdny žalúdok, vám asi hovoriť nemusíme.

Tip: Aby ste sa necítili počas vášho veľkého dňa slabé, majte k dispozícií aj malé občerstvenie, nielen pre vás, ale aj pre družičky, sestry či mamičky. 

Medzi svadobným obradom a oslavou sú hodiny

Niektoré svadobné páry plánujú svoj svadobný deň precízne, ale niekedy zabúdajú na štruktúra dňa aj pre hostí. Medzi svadobným obradom a oslavou sú snúbenci často na svadobnom fotení s fotografom, zatiaľ, čo hostia majú zvyčajne dve (alebo aj viac) hodín absolútnej nečinnosti.

Tip: Počas tejto doby sa často nudia a väčšinou majú tiež hlad. Pri plánovaní vždy myslite na to, ako by ste vašich hostí zabavili. V prípade potreby poskytnite občerstvenie a nápoje.

 

Chyby sa stávajú, vyskytujú sa nešťastné náhody, čo môže, ale na druhej strane viesť aj k vtipným situáciám, na ktorých sa budete smiať celý život. Užite si, teda plánovanie svadby! Nenechajte malé chybičky, aby vám pokazili zábavu.

Späť do obchodu