.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Kombinácia spoločenských šiat s rôznymi druhmi kabeliek

Správna kabelka môže dokonale doplniť váš spoločenský outfit a podčiarknuť váš štýl. Avšak aká kabelka sa hodí k akým spoločenským šatám? Poďme sa pozrieť na ideálne kombinácie:

  1. Malebná clutch kabelka: Toto je bezpochyby najobľúbenejšia voľba pre večerné udalosti. Clutch je elegantná a nenápadná, ideálne pre večerné šaty. Je vynikajúca pre udalosti, kde potrebujete len základné veci ako rúž a mobil.
  2. Kabelka cez rameno: Pre menej formálne príležitosti alebo plesy s tanečným parketom môže byť praktická kabelka cez rameno. Zvoľte tenší popruh a menšiu kabelku, aby ste nepridali veľa objemu.
  3. Envelope kabelka: Táto dlhá, úzka kabelka je dokonalým spoločníkom pre šaty s rovným strihom. Je elegantná a zároveň ponúka viac priestoru ako klasická clutch kabelka.
  4. Box clutch: Táto pevná kabelka v tvare škatuľky pridá vášmu outfitu moderný dotyk. Výborná k šatám s geometrickými alebo abstraktnými vzormi.
  5. Kabelka sťahovacia: Ideálna pre letné spoločenské udalosti alebo záhradné párty. Spája eleganciu s trochou neformálnosti. Kombinujte ju s ľahkými, voľnými šatami.
  6. Kabelka tote: Hoci menej tradičná pre spoločenské príležitosti, veľká tote môže byť štýlová voľba pre semi-formálne udalosti, kde potrebujete viac vecí so sebou.

1_9

Tipy na záver:

  • Farba kabelky nemusí vždy presne ladiť s farbou šiat. Hrajte sa s kontrastmi alebo zvoľte neutrálne odtiene, ktoré sa hodí k čomukoľvek.
  • Vždy myslite na praktickosť. Ak idete na udalosť, kde budete potrebovať viac vecí, zvoľte väčšiu kabelku.
  • Kabelky s detailmi ako sú flitre, kamienky či brošne môžu byť krásnymi doplnkami, ale dbajte na to, aby tieto detaily nekonkurovali s vašimi šatami.

Snímka obrazovky 2023-10-26 o 11.20.32

Správna kombinácia šiat a kabelky vám dodá sebavedomie a zabezpečí, že budete vyzerať skvele na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Máte nádherné šaty? Teraz nájdite tú dokonalú kabelku!

Späť do obchodu