NOVINKY Tylové midi šaty!

Tylové šaty s midi sukňou! Žiarivé farby a módna dĺžka! Tieto prekrásne spoločenské šaty s tylom si zamilujete! Šatičky majú krásnu tylovú sukňu v midi dĺžke, ktorá pôsobí veľmi vkusne a pôvabne. V týchto šatách zažiarite nielen na svadbe aj na každej inej spoločenskej udalosti. Prezrite si našu najnovšiu kolekciu na jar / leto 2021. 

Zelené tylové midi šaty

Tieto šaty sa viažu okolo krku. Spoločenské šaty tvoria dve vrstvy - ľahučká, mäkká podšívka a vrstva tylu. Sukňa v midi dĺžke podčiarkne ich eleganciu. V týchto šatách zaručene zažiarite na letnej svadbe či inej spoločenskej udalosti. Zapínanie na chrbte pomocou zipsu. 

Bledomodré tylové midi šaty

Nádherné bledomodré šaty vás očaria už na prvý pohľad. Sú vhodné na každú príležitosť, midi dĺžka podčiarkne ich eleganciu. V týchto šatách zaručene zažiarite! Zapínanie na chrbte pomocou zipsu. 

Bledomodré trblietavé midi šaty

Tieto tylové šaty sú doplnené trblietkami! Ak chcete zažiariť? S týmito spoločenskými šatami sa vám to určite podarí! 

Ružové trblietavé midi šaty

Aj tieto ružovkasté šaty zdobia trblietky! Vpredu aj na chrbte majú véčkový výstrih a sukňa v midi dĺžke podčiarkne ich eleganciu. Zapínajú sa na chrbte pomocou zipsu.

Hnedé midi šaty s čiernym pásom

Spoločenské tylové šaty doplnené čiernym pásom Vás očaria! Šaty majú dve vrstvy - ľahučká, mäkká podšívka a vrstva tylu. Vpredu aj na chrbte je véčkový výstrih. Zažiarte!

Mentolové midi šaty s čiernym pásom

Tylové šaty doplnené čiernym pásom, majú vpredu aj na chrbte je véčkový výstrih, sukňa v midi dĺžke a zapínanie na chrbte pomocou zipsu. Nosiť ich môžete na svadbu, ale aj na inú spoločenskú udalosť. 

Späť do obchodu