Svadobné trendy: Od moderných po rozprávkové

Nájsť nádherné svadobné šaty je srdcovou záležitosťou každej nevesty. Už pred kúpou je prezeraných nespočetné množstvo svadobných časopisov, prezerajú sa svadobné trendy, dokonalý strih, dokonalú farbu a dokonalé látky. Nájsť perfektné svadobné šaty je pre mnohé nevesty najväčšou výzvou.

Je skvelé, že módni návrhári nás vedia tiež inšpirovať! Predstavíme vám tie najkrajšie s ich trendov.

Princeznovské šaty: Kvetinová hra v boho štýle

Či už ako kvetovaná čipka po celom tele alebo ako jemná aplikácia látky pozdĺž lemu, kvetinky by vám určite nemali na šatách chýbať. Dávajú neveste niečo rozprávkové a k oltáru môže kráčať, ako vila. Nápadne krásna čipka a kvetinová ozdoba šiat sú často kombinované s jednoduchým tylom. Princeznovské šaty vyzerajú trochu, ako z inej doby, tzv. vintage vzhľad.

Kombinácia kvetinových aplikácií, trblietavých prvkov a priehľadnej látky je veľmi obľúbená.

Hravé svadobné šaty : Mašle

Na mašličky sa v poslednej dobe zabudlo, teraz sa však znovu dostáva do pozornosti. Podľa toho, aká veľká je a, kde je prišità, má iný efekt.

Svadba v bielom? Pridajte farbu

Nebojte sa farieb, v dnešnej dobe už nemusíte mať iba tradičné biele svadobné šaty. Módni návrhári odporúčajú trochu pastelových farieb. Krásne ružové alebo jemné krémové tóny dobývajú nielen prehliadky návrhárov, ale aj svadby. 

Krátke svadobné šaty: Mini a midi šaty

Krátke svadobné šaty sú netradičnou alternatívou ku klasickým svadobným šatám, a preto ponúkajú neveste veľa slobody. Ale to isté platí aj tu: V súčasnosti sú v móde kvetinové vzory, hlboký výstrih a áčková sukňa.

Elegantne zabalené: Svadobné šaty s plášťami

Klasické svadobné bolerká často odvádzajú pozornosť od svadobných šiat, zakrývajú nádherné dekorácie a obmedzujú nevestu v pohybe. Skvelou alternatívou sú pelerínky, ktoré si neveste môže prehodiť voľne cez chrbát. Zvyčajne sú vyrobené z ľahkej látky a majú jemný lesk. Najlepšie v kombinácii s jednoduchými šatami.

Extra tip: Nohavice namiesto svadobných šiat: Exkluzívne strihy

Táto možnosť je určite pre tie odvážnejšie. Módni návrhári tento rok experimentovali a pre nevesty navrhli biele nohavicové svadobné kostýmy. Pekné dvojdielne obleky zahrňujú všetko - od nápadných až po minimalistické moderné.

Svadobné doplnky: Zmysel pre detail

Na rozdiel od každodenného života pre svadobnú módu platí: Čím sú svadobné šaty luxusnejšie, tým viac doplnkov je povolených. K zasneným rozprávkovým šatám sa navyše skvelo hodia pútavé náhrdelníky a náramky.

Alternatívou k závoji je tento rok čelenka - buď v rovnakej farbe ako šaty, alebo v trblietavej striebornej farbe.

 

Autor: Dominika Blchova

Späť do obchodu