.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Popolnočné šaty pre nevesty - Akú farbu a aké doplnky zvoliť? 2.časť

Pri výbere popolnočných šiat je samozrejme najdôležitejšie to, aby ste volili také šaty, v ktorých sa budete cítiť pohodlne. Tu neplatia žiadne pravidlá, preto sa nebojte vhupnúť do iných šiat ako iba tých svadobných.

V minulom článku sme Vám prezradili akú dĺžku a aký strih popolnočných šiat by ste si mali vybrať na vašu svadobnú oslavu. V nasledujúcich riadkoch si povieme niečo viac o farbe a doplnkoch.  

Akej farby zvoliť popolnočné šaty?

Obľúbená farba šiat pre nevesty po polnoci je ešte stále červená, ktorá je veľmi výrazná. Ak ste, ale romanticky typ zvoľte farby v jemnejších odtieňoch ružovej alebo fialovej, ktoré sú menej vyzývavé a agresívne.

Ak rady experimentujete a ste odvážne, siahnite pokojne po tmavomodrej alebo po výrazných tónoch zelenej a žltej.

Zosúladiť môžete popolnočné šaty samozrejme aj so svadobnou výzdobou a doplnkami. Šaty môžu byt' v neutrálnych farbách, krémové či v odtieni šampanského

Ak si chcete zachovať "svadobný look", stavte na biele dlhé popolnočné šaty, 

 Aké doplnky zvoliť?

Doplnky patria zaručene k popolnočnému outfitu, aby s nim krásne ladili a vytvárali tak harmonický celok. No aj tu platí, k jednoducho šatám môžete zvoliť výraznejšie doplnky ako napr. šperky alebo bižutériu (náramky, náhrdelník). Ak máte pompézne šaty a nechcete zmenou vášho vzhľadu stráviť veľa času, zmeniť môžete make-up alebo účes.

Čo sa týka obuvi, aj tu by ste sa mali riadiť podľa vášho pohodlia. Zvoľte obuv, v ktorej vydržíte počas celej noci. Doplniť šaty môžete štólou alebo jednoduchým bolerkom

Späť do obchodu