.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Popolnočné šaty pre nevesty - Ako si vybrať? 1.časť

Šaty pre nevesty na prezlečenie, šaty pre nevesty po polnoci, akokoľvek ich nazvete sú to šaty, ktoré majú za úlohu odľahčiť nevestu od svadobných šiat po svadbe. Preto by mali byt ľahké, vzdušné a pohodlné. Popolnočné šaty môžu byt' pre mnohé nevesty šanca, ako zmeniť ich svadobný outfit, na zábavný a štýlový. Či už organizujete neformálny obrad na záhrade alebo očarujúcu extravagantnú svadbu, existuje veľa šiat pre nevesty na prezlečenie, ktoré sa hodia k akýmkoľvek svadobným štýlom.

Túžite po čistých líniách, pôvabných siluetách, jednoduchých či elegantných šatách, ktoré nikdy nesklamú? Veríme, že v nasledujúcich riadkoch Vám pomôžeme, aby ste na svojej svadbe žiarili aj po polnoci.

Ako si vybrať popolnočné šaty na svadbu?

Väčšina neviest obľubuje a volí popolnočné šaty s čipkou. Pôsobia zvodne, žensky a vďaka nim budete vyzerať neodolateľne. Pokiaľ je čipka decentná, dodá vám nádych romantiky a hodí sa aj k luxusnejšie ladenej svadbe.

V móde sú aj trblietavé šaty, šaty s kamienkami alebo flitrami, ktorých zdobenie dá hosťom najavo, že vy naďalej zostávate kráľovnou večera. Keďže šaty sú dostatočne výrazné, postačia vám k nim jednoduché doplnky.

 

Krátke alebo dlhé ?

Dĺžka šiat závisí od vašich preferencií a štýlu, v ktorom chcete niesť váš svadobný outfit po polnoci. Ak sa na svadbe plánujete zabávať vo veľkom štýle, zvoľte dĺžku, ktorá vás nebude obmedzovať pri tancovaní a v ktorej sa budete cítiť príjemne. Pre tento prípad sú vhodné krátke popolnočné šaty

Ak si chcete, ale svadobnú oslavu užiť v kľude a ako elegantná dáma, dajte prednosť elegancii a zvoľte dlhé popolnočné šaty

Aký strih popolnočných šiat si zvoliť?

Koktejlové spoločenské šaty sa hodia pre menšie svadby v prostredí vidieka alebo v záhrade. Môžte zvoliť šaty jednoduchého strihu a obohať ich o doplnky. Ak sa však chcete cítiť ako princezná a plánujete luxusnú svadbu, rozhodnutia sa pre elegantné večerné šaty, podobné tým svadobným no v odlišnej farbe. Nezabudnite strih prispôsobiť vašej postave tak, aby jej lichotil a zvýrazňoval vaše krivky.

Veľkou výhodou popolnočných šiat je ich univerzálnosť, ktoré neskôr pokojne môžete využiť aj na iné príležitosti ako napr. ples, večierok alebo inú spoločenskú udalosť.

V nasledujúcom článku Vám poradíme akú farbu a aké doplnky si vybrať ku popolnočným šatám.

Späť do obchodu