.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Ako si vybrať biele svadobné šaty podla pleti?

Manželstvo a biele svadobné šaty idú ruka v ruke. Každá budúca nevesta a manželka vie, že pri nákupe vysnívaných svadobných šiat, musia šaty spĺňať 2 základné veci: dizajn, ktorý vytvára krásnu siluetu a vylepšuje postavu a farba, ktorá lichotí pokožke. Biela farba nie je iba biela, existuje veľa rôznych odtieňov bielej, z ktorých si môžete vybrať, je dôležité zvoliť ten najlepší odtieň bielej, ktorý sa bude hodiť práve k vám! 

Svadobné šaty v bielej farbe sú krásne. No žiarivá čistá biela farba nevyhovuje každému typu pleti. Vaše biele svadobné šaty by mali ladiť s vašou pleťou.

Zistite, ktory typ ste a objavte svadobné šaty v bielej farbe, ktoré sa k vám dokonale hodia!

1. Jarný typ

Váš typ: Farba pleti vyzerá sviežo a jemná pokožka sa javí v ružovom tóne. Máte blond alebo ryšavé vlasy a jemnými pehami.

Tieto svadobné šaty v bielej vám vyhovujú: Jarné typy by sa mali vyhýbať žiarivo bielym svadobným šatám, pretože pleť je bledšia. Pre jarný typ sú vhodnejšie sivobiele, slonovinové alebo pastelové farby svadobných šiat.

Svadobné šaty vo vašich farbách:

  • Slonová kosť
  • Jemne ružová

Viac inšpirácie pre jarný typ!

 

2. Letný typ

Váš typ: Letné typy majú svetlú farbu pleti  s olivovým podtieňom. Vlasy sú svetlé až tmavo blond.

Hodia sa vám tieto svadobné šaty v bielej farbe: Ani tomuto typu sa tiež neodporúča žiarivo biela. Svetlé vlasy môžu byť tiež zvýraznené pastelovými a modrastými odtieňmi a krémovými farbami.

Svadobné šaty vo vašich farbách:

  • Krémova
  • Jemne ružová

Viac inšpirácie pre letný typ!

 

3. Jesenný typ

Váš typ: Vaša pokožka má zlatý podtón. Vlasy jesenného typu sú zvyčajne v teplých hnedých a červených farbách.

Hodia sa vám tieto svadobné šaty v bielej farbe: K vašej zlatá pokožka sa hodia prírodné farebné odtiene ako napr. šampanská, slonovinová alebo sivobiela.

Svadobné šaty vo vašich farbách:

  • Šampanské
  • Slonová kosť

Viac inšpirácie pre jesenný typ!

 

4. Zimný typ

Váš typ: Pre zimný typ je typická pleť s jemným modrým podtienom. Tmavohnedé alebo čierne vlasy sú zvyčajne veľkým kontrastom s pokožkou.

Tieto svadobné šaty v bielej farbe vám vyhovujú: Chladný, modrastý podtón robí zimné typy krásnymi, a to čisto bielymi svadobnými šatami. Silná, žiarivo biela vyzerá skvele aj s tmavými vlasmi.

Svadobné šaty vo vašich farbách:

  • Biela

Viac inšpirácie pre zimný typ!

 

Tip: Opálená pokožka

Dobre opálená pokožka vyzerá skvele v žiarivo bielych svadobných šatách.

Kontrast medzi tmavou farbou pleti a svetlými svadobnými šatami vyzerá harmonicky.

Späť do obchodu