.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Biele spoločenské šaty (nielen) pre nevesty: Prečo si vybrať práve biele šaty?

Biela farba je univerzálna a pristane každej žene.

Šik, štýlové a svieže – biele šaty by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Je to klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy.

Šaty sú ideálne pre nevesty ako svadobné šaty alebo ako popolnočné šaty. Hodia sa takmer na každú príležitosť, ako spoločenské šaty, šaty na ples alebo ako večerné šaty.

V našom e-shope nájdete rôzne štýly a veľkosti.

Ďalšie výhody našich bielych spoločenských šiat:

  • Šaty sú na prsiach vystužené
  • Ľahučká sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu
  • Zapínanie pomocou zipsu alebo na zaviazanie

Dlhé spoločenské biele šaty s čipkou

Tieto ohromujúce biele spoločenské šaty zdobené krajkou a kamienkami, sú ideálne ako svadobné šaty alebo popolnočné šaty. Na vrchu ich zdobí vyšívaná čipka doplnená kamienkami. Majú ľahučkú sukňu so spodnicou, ktorá je dlhá a padavá.

 

Dlhé spoločenské biele šaty s viazaním

Dlhé biele šaty zdobené krajkou a kamienkami, v ktorých budete vyzerať vznešene. Vrch šiat je z tylu, ktorý zdobí vyšívaná čipka doplnená kamienkami. Šaty na viažu na chrbte a majú vystužené prsia.

Dlhé spoločenské biele šaty s vyšívanou čipkou

Dlhé spoločenské šaty majú krásny vrch z tylu, na ktorom je vyšívaná čipka doplnenákamienkami. Šaty sú na prsiach vystužené a na chrbte majú hlboký véčkový výstrih. Ľahučká sukňa je dlhá, padavá a má spodnicu. Na jednej strane je vysoko rozstrihnutá, čo robí šaty ešte viac pútavejšie.

 

Dlhé spoločenské biele šaty s tylovou sukňou

Tieto šaty sú ideálna voľba pre nevestu ako svadobné šaty alebo ako popolnočnéšaty, v ktorých vás zaručene nikto neprehliadne. Trblietavý vrch šiat s véčkovým výstrihom je vpredu, na chrbte je doplnený perličkami a zipsom na zapínanie.

 

Dlhé spoločenské biele šaty s kamienkami

Nádherné biele šaty zdobené kamienkami ideálne pre nevestu ako svadobné šaty alebo ako popolnočné šaty. Vrch je z tylu, na ktorom sú kamienky. Šaty sú na prsiach vystužené a na chrbte majú hlboký véčkový výstrih. Šaty majú bohatú tylovú sukňu a zapínajú sa na chrbte pomocou zipsu.

Biele šaty, svadobné šaty, šaty na večer, ale aj popolnočné šaty. Všetky šaty u nás k dispozícií a za prijateľné ceny. Preto sa čakať určite neoplatí! 

Späť do obchodu