.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Vyzerajte dobre! 9 vecí, ktoré štýlové ženy robia každý deň

Niektoré ženy naozaj VŽDY vyzerajú, akoby práve vystúpili z najnovšieho módneho časopisu. Ako to robia? My vám odhalíme 9 stylingovych tipov, ktorými sa aj vy môžete inšpirovať. 

1. Organizovaný šatník

Dobre organizovaná a jasná garderóba je určite prvým krokom k dokonalému outfitu.

Tip: vrchné diely, nohavice a sukne si dajte dole, topánky a tašky je najlepšie zavesiť - týmto spôsobom rýchlejšie uvidíte, ktoré kúsky spolu ladia. Oblečenie môžete triediť aj podľa farby či materiálu.

2. Odolná voči každému počasiu

Stiahnite si aplikáciu na počasie! Pretože aj ten štýlový outfit môže vyzerať smiešne, ak nie je vhodný pre súčasné veterné podmienky.

3. Naplánujte si dostatok času

Nie každý má talent na to, aby do desiatich minút vytvoril úžasný vzhľad. Lepšie je vstať ráno o pár minút skôr a investovať nejaký čas a úsilie do výberu oblečenia - bude to stáť za to.

4. Mixujte!

Supermodelka Kate Moss, vie veľmi dobre, ako zmiešať dizajnové kúsky s klasickými kúskami. Zanvestujte do niekoľkých módnych klasík, ktoré tak jednoducho skombinujete s trendovým oblečením.

Zdroj: unsplash.com

5. Perfektné prispôsobenie

Skutočnosť, že niektoré ženy vyzerajú nádherne aj v rifliach a tričkách, má niečo spoločné s dokonalou formouich oblečenia. Pri nákupe sa vždy uistite, že vám oblečenie perfektne sedí. Príliš malé, úzke rifle alebo naopak rifle, ktoré sú vám o dve čísla väčšie, nevyzerajú pekne ani na modelkách.

6. Naparujte

Pokrčené oblečenie nevyzerá dobre. Zaobstarajte si steamer alebo parnú žehličku, pomocou ktorej môžete svoje veci vyrovnať priamo na vešiaku bez toho, aby ste stratili veľa času.

7. Správne spodné prádlo

Krajkové spodné prádlo, ktoré sa náhodne ukáže pod tesne priliehavou sukňou alebo tmavé spodné prádlo, ktoré presvitá pod bielymi šatami, pokazia aj ten najkrajší outfit.

8. Módna podpora

Pre prípad núdze: pruhovaná košeľa s džínsami alebo chino-nohavice s bielou blúzkou a mokasínami - módna profesionálka ako Victoria Beckham, vždy vie ako na to.

9. Inšpirujte sa

Či už Instagram Pinterest, náš eshop - štýlové ženy sledujú ďalšie štýlové ženy. Nekopírujte, ale nechajte sa inšpirovať štýlom ostatných a módne trendy zakomponujete do svojho vlastného štýlu, v ktorom sa cítite najlepšie!

Ukážte nám vaše trendy outfity!

Späť do obchodu