.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Spoločenské šaty pre dámy s väčšími krivkami

V posledných rokoch móda konečne oslavuje ženské krivky všetkých tvarov a veľkostí. Ak máte väčšie krivky, určite nechcete skrývať svoju krásu, ale skôr ju zdôrazniť a cítiť sa sebavedomo. Pri výbere spoločenských šiat pre dámy s plnším telom je niekoľko kľúčových tipov, ktoré vám môžu pomôcť zvoliť ten správny strih a štýl.

1_8

  1. Empírový strih: Šaty s empírovým strihom majú pás umiestnený priamo pod poprsím a voľný spodný diel, čo opticky predlžuje nohy a zakrýva plnšie brucho.
  2. A-líniový strih: Tento klasický tvar je ideálny pre dámy s väčšími krivkami, pretože zdôrazní váš pas a zakryje širšie boky a stehná.
  3. Materiál: Volte si šaty z pevnejších materiálov, ktoré pôsobia vytvarovane, ale zároveň sú dostatočne pružné.
  4. Vertikálne detaily: Šaty s vertikálnymi čiarami alebo švami vytvárajú optický dojem vyššej a štíhlejšej postavy.
  5. Výstrih: Výstrihy v tvare V sú ideálne, pretože opticky predlžujú krk a pútajú pozornosť na váš dekolt.
  6. Pás: Ak chcete zdôrazniť váš pas, zvoľte šaty s pekným páskom alebo iným výrazným doplnkom v tejto oblasti.
  7. Správna dĺžka: Midi šaty, ktoré končia tesne pod kolenami, sú ideálne, pretože zdôraznia najštíhlejšiu časť vašich nôh. 

Snímka obrazovky 2023-10-12 o 18.15.42

Keď hľadáte dokonalé spoločenské šaty, je najdôležitejšie cítiť sa pohodlne a sebavedomo. Dámy s väčšími krivkami by mali s hrdosťou oslavovať svoju jedinečnú krásu a voliť si šaty, ktoré im najlepšie sedia. Móda je o zábave a vyjadrení seba samého, takže buďte odvážne, experimentujte a nájdite štýl, ktorý je skutočne váš!

Späť do obchodu