Sú to tie najkrajšie letné šaty na každú dovolenkovú destináciu

Balíte kufre? Chystáte sa na dovolenku? Či už idete ku rieke, na jazero, k moru, nezabudnite si vaše batožiny naplniť vzdušnými letnými šatami! Inšpirujte sa našimi tipmi, ktoré sú vhodné pre každú destináciu.
 
 
Boho šaty
Viva Mexiko! Či už popíjate Magaritu na piesočnatých plážach alebo skúmate čarovné klenoty v Grécku či Taliansku, siahnite po bielych šatách v boho štýle. Dokonale zvýrazňujú oplaenu letnú pleť a vytvárajú pokojný kontrast k pôsobivým farbám okolia.
Midi šaty
Mallorca, Ibiza, si radšej Menorca? Baleárske ostrovy nie sú len ostrovmi na party a večierky, ale aj miestami s úchvatnými západmi slnka, krištáľovo čistými plážami a štýlovými finkami. Midi šaty v pestrých farbách sú ako stvorené pre tieto destinácie. Nezabudnite na retiazky, náramky alebo vence z kvetov do vlasov, ktoré dotvárajú dokonalý vzhľad.
Šaty s farebnou potlačou
Popíjajte drink na pláži a povzbudzujte chlapcov surferov na pláži? Alebbo relaxujte v jednom z trendových plážových barov? Šaty s hravými vzormi sú vhodné na tieto príležitosti. Nezabudnite na slnečné okuliare, pripadne na veľký slamený klobúk.
Šaty inšpirované vintage štýlom
Či už je to Capri alebo Gardské jazero, kto by nemiloval Bella Italia pre jej krásne mestá, pizzu, cestoviny a ľadovo vychladený drínk? Pre perfektný vzhľad sa inšpirujte retro/vintage štýlom Talianskej riviéry - šaty s balkónovým dekoltom, bodkami, prúžkami sa najlepšie hodia k slnečným okuliarom.
Späť do obchodu