Ako si vybrať šaty pre družičku?

Zlaté pravidlo každej svadby, je to, aby šaty pre družičky neboli zaujímavejšie než tie, ktoré nosí nevesta. Aj keďpodľa tradície by mali byt' družičky oblečené vo svetlých farbách, dnes môžete zvoliť už aj tmavšie farby. Takisto môžete šaty družičiek ladiť so svadobnou výzdobou.
 
Výber šiat pre družičku
 
Štýl svadby
 
Podľa štýlu svadby by sa malo odvíjať aj oblečenie. Na letnú svadbu budete pravdepodobne voliť iné šaty než na romantickú svadbu na zámku alebo na svadbu v nepeknom počasí. Farbu, strih, dĺžku a materiál, preto prispôsobte téme svadby.
 
 
Pohodlie
Dôležité je, aby ste sa v šatoch cítili pohodlne, keďže v nich strávite niekoľko hodín. Nemôže vás nič obmedzovať pri pohybe a nemali by ste po nich ani šliapať. Dôležité je, aby ste strih šiat prispôsobili vašej postave a zároveň zvýraznili vaše krivky. Šaty vám musia lichotiť.
 
 
Menej je viac
Spravidla by mali byt' šaty jednoduché a nie príliš "vyčačkané". Malé množstvo trblietok, kamienkov je v poriadku. Ale v jednoduchosti je krása.
 
Tip: Aj keď môžu byt' leopardie vzory, vzdušné volány či zamatové látky práve v trende, držte sa radšej svojho štýlu. Výstrelky z módnych prehliadok si nechajte na inokedy.
 
 
Doprajte si čas
Začnite zháňať vaše šaty včas. Navštívte viac obchodov, vyskúšajte viacero šiat, dajte si poradiť. Kúpu šiat môžete dokonca absolvovať aj s nevestou alebo ďalšími družičkami.
 
Materiál šiat
Nepodceňujte ani materiál šiat. Aj tu platí, aby ste si šaty vyskúšali a zistili aký materiál je príjemný na vašu pokožku.
 
 
Prezrite si našu ponuku nádherných šiat, kde si určite prídete na svoje!
Späť do obchodu