Trendy svadobných šiat

Hľadáte vaše absolútne vysnívané svadobné šaty? Ak sa plánujete vydávať v roku 2021, pravdepodobne už premýšľate nad štýlom vašej svadby a tým, ako by mali vyzerať vaše vysnívané šaty. V svadobnej móde pribúdajú nové trendy, ktoré bodujú s veľkou eleganciou a jednoduchosťou. Čo je a bude v tomto roku trendy?

Svadobné šaty s mašlami

Vrcholom v roku 2021 sú určite svadobné šaty s mašličkami. Či už malé alebo veľké, mašle pridajú tu správnu dávku romantiky. Obzvlášť populárne sú svadobné šaty s veľkými mašličkami na dekolte a modely s detailami mašle na chrbte.

Populárne jednoduché svadobné šaty

V roku 2021 sa môžu nevesty tešiť aj na jednoduché a klasické svadobné šaty. Minimalistické svadobné šaty sa dostávajú čoraz viac do centra pozornosti. Jednoduché šaty sa zvyčajne vyznačujú rovnými strihmi a jednoduchým dizajnom.

Svadobné šaty s rukávmi

Či už na blúzkach, šatách alebo sakách: Veľkým trendom v svadobnej móde sú v súčasnosti nafúknuté a balónové rukávy. Koniec koncov, objemné rukávy sú ako stvorené na elegantné príležitosti. V roku 2021 sa môžu nevesty tešiť na svadobné šaty s dekoráciami v boho vzhľade alebo honosnými XXL detailami. Trendy svadobné šaty zaručene upútajú pozornosť každého.

Svadobné šaty s tylom sú stále "in"

Romanticko-hravé svadobné šaty s riasením XL a množstvom tylu. Volány a tyl môžu zaberať celú časť sukne alebo zdobiť bustier šiat. Jedno je však isté: svadobné šaty s tylom sú klasikou.

Krátke svadobné šaty sú späť

Mini a midi svadobné šaty boli dlho považované za absolútny "No-go. To však neplatí pre tento rok. Túto sezónu sa nebudeme vydávať iba v dlhých svadobných šatách, ale aj v krátkych. Štýl je ideálny pre všetky nevesty, ktoré rady ukazujú nohy a na menej formálne svadby

Ste zvedavé? Objavte naše trendy svadobné šaty v našom eshope.

Späť do obchodu