.top-category-container__wrapper{ display: none; }

Typy kokteilových šiat, ktoré môžete nosiť v chladnom počasí

Typy kokteilových šiat, ktoré môžete nosiť v chladnom počasí

O všeobecných pravidlách kokteilového obliekania sme si povedali v minulom článku. Teraz, keď ste pripravené čeliť výzve vytvoriť kokteilový outfit, pozrime sa na to, aké typy šiat sa na takúto udalosť hodia aj počas chladných dní.

  1. Maxi kokteilové šaty s vysokým rozparkom. Toto je jeden z mála štýlov kokteilových šiat, ktoré sa takto kvalifikujú aj napriek tomu, že ich lem siaha až po zem. Keďže však majú vysoký rozparok a odhaľujú pokožku aj na vrchnej časti tela, je to ten správny pomer šiat k pokožke, aby sme ich kvalifikovali ako seriózneho uchádzača o štýl kokteilových šiat.



  2. Čipkované šaty na telo. Čipkované šaty priliehajúce k telu ponúkajú jednoduchú, zmyselnú a super ľahko nositeľnú variantu počas vašej ďalšej kokteilovej udalosti. Vyberte si bohatú farbu s dlhými čipkovanými rukávmi a počas kokteilovej sezóny budete vyzerať úžasne.



  3. Zamatové šaty. Zamat je synonymom zimy. Nielenže táto farba pôsobí kráľovsky, ale zabezpečí vášmu telu dostatok tepla, takže sa chladu nemusíte obávať.
  4. Flitrované kokteilové šaty. Nie je lepšie ročné obdobie ako zima na nosenie kokteilových šiat s flitrami. Sviatočná večera alebo silvestrovská oslava sú ideálnou príležitosťou nanosenie zdobených kokteilových šiat. Skombinujte ich s kožuchom a podpätkami v ladiacej metalickej farbe, aby váš štýl vynikol.



  5. Odhalené ramená. Kokteilové šaty s dlhým rukávom odhaľujúce ramená sú super elegantnou voľbou na denné kokteilové akcie počas zimy.
Späť do obchodu