Typy šiat pre družičky, ktoré sú v trende

Chystáte sa na svadbu a hľadáte šaty pre družičku? Predstavujeme 5 šiat pre družičky, ktoré sú práve v trende, aby sme Vám uľahčili výber.

Tu je niekoľko základných krokov, ako si vybrať dostupné šaty pre družičku aj pri momentálnej situácií.

  • Urobte si prieskum. Začnite prehliadaním rôznych webov alebo časopisov a získajte všeobecnú predstavu o tom, čo je trendy. Alebo sa inšpirujte v našom eshope, kde nájdete rôzne štýly, farby aj materiály.
  • Myslite na váš rozpočet. Keďže družičky si zvyčajne platia svoje šaty sami, možno bude dobré s nimi prehodnotiť vaše financie.
  • Zvážte načasovanie. Ak si objednávate šaty online, ubezpečte sa, aby vám šaty prišli na čas.
  • S veľkosťami buďte opatrné! Aby ste našli ten pravý strih, uistite sa, že si vaše šaty pre družičky vyskúšate. Je lepšie zmeniť alebo prešiť väčšie šaty ako malé.

Typy šiat na svadbu pre družičky

1. Šaty s V-výstrihom

Chcete sa obliecť obliekla elegantne, ale atraktívne? Tieto nádherné šaty po zem majú sexy hlboký výstrih do V a zvýraznia vašu postavu. Dizajn je dokonalý takmer pre každý typ postavy.

2. Jemné flitrované šaty pre družičku

Tieto jemné šaty po zem žiaria! Vyznačuje sa krásnym flitrovým dizajnom, holým chrbtom a nádhernou farbou. Sú veľmi pohodlné a lichotia postave.

3. Morské šaty pre družičku

AK chcete vášmu vzhľadu pridať "sexepíl", tieto šaty sú presne to, čo hľadáte. Dlhé šaty s dlhým tylovým rukávom ozdobeným čipkou a saténová sukňa, ktorá je na jednej strane vysoko rozstrihnutá, krásne ukazuje nohu. Celkovo sú tieto sexy, ale romantické šaty pre družičky skvelou voľbou!

4. Sexi šaty pre družičku v tmavomodrej

Ako modrý diamant zažiarite aj v týchto šatách. Nádherné dlhé šaty s V-éčkovým výstrihom sú v drieku predelené jemným pásikom. Dlhá padavá sukňa je na jednej strane vysoko rozstrihnutá. Na chrbáte majú šaty V-výstrihom a zapínajú sa pomocou zipsu.

5. Elegantné tylové družičkové šaty

Výnimočné tylové šaty v tejto krásnej farbe Vás zaručene očaria už na prvý pohľad. Tvoria ich dve vrstvy - ľahučká, mäkká podšívka a vrstva tylu. Vpredu aj na chrbte je véčkový výstrih. Sukňa v midi dĺžke podčiarkne ich eleganciu. V týchto šatách zaručene zažiarite na letnej svadbe či inej spoločenskej udalosti. Zapínanie na chrbte pomocou zipsu. 

Späť do obchodu