Akú spodnú bielizeň zvoliť pod svadobné šaty?

Ku dokonalým svadobným šatám neodmysliteľne patrí aj spodné prádlo, ktoré je rozhodujúce. Akej farby by mala byť svadobná spodná bielizeň, tvar podprsenky je vhodný a aký materiál zvoliť? Biele spodné prádlo nemusí byt' vždy tou najlepšou voľbou. V dnešnej dobe máte na výber rôznych materiálov a farieb a niekedy môže byt' ťažké si vybrať tú správnu.

Naše tipy by Vám mohli voľbu spodnej bielizne uľahčiť. 

Akú podprsenku zvoliť?

V mnohých prípadoch je podprsenka už integrovaná do svadobných šiat. Na jednej strane je to praktické a na druhej strane to zaručuje, že šaty dokonale sedia. Ak vaše šaty nemajú všité košíčky, mali by ste pod nimi nosiť podprsenku farby pleti bez ramienok.

Dôležité: Musí optimálne sedieť. Predtým, ako si bielizeň kúpite, vyskúšajte si ju, ako vám drží aj pri pohybe.

Svadobné šaty s hlbokým výstrihom: Treba vôbec podprsenku?

Máte svadobné šaty s hlbokým výstrihom bez všitých košíčkov? Potom je jedinou možnosťou lepiaca podprsenka. Tieto samolepiace podprsenky nemajú ramienka ani zapianie na chrbát. Hodia sa skôr pre malé až stredne veľké prsia. Lepia sa na suchú pokožku, podprsenka drží dobre aj pri vysokých teplotách.

Slipy, tangá alebo nohavičky?

Pokiaľ ide o spodnú bielizeň k svadobným šatám, mala by byť predovšetkým neviditeľná pod šatami. Namiesto vzrušujúcich čipkovaných nohavičiek, (ktoré si môžete odložiť na svadobnú noc) je lepšie nosiť bezšvové nohavičky, tangá, ale aj nohavičky v odtieni kože. Takéto nohavičky vám nebudú presvitať ani pod tenkými látkami.

Tip: So spodnou bielizňou, ktorá vám vytvaruje postavu, môžete v svadobných šatách podvádzať svoje bruško o niečo štíhlejšie!

Ktoré spodné prádlo vás zoštíhli?

Ak máte svadobné šaty, ktoré sú priliehavé k vašej postave, najlepšou voľbou spodného prádla sú určite tie, ktoré vám tvarujú telo. Tieto typy bielizne vytvarujú vaše bruško aj pas. Aj keď majú silný tvarujúci efekt, sú veľmi pohodlné.

Silonky, áno alebo nie?

To či si pod svadobné šaty môžete dať silonky, závisí od vašich šiat, vášho výberu topánok a aj počasia. Ak k svadobným šatám nosíte sandále, mali by ste sa zaobísť bez pančúch a siloniek. Ak sa rozhodnete pre pančušky, uistite sa či farba dokonale zodpovedá odtieňu vašej pokožky.

Sexi spodnú bielizeň si odložte na neskôr

Pod svadobnými šatami musí byť spodná bielizeň predovšetkým praktická a neviditeľná. To však neznamená, že nemôžete nosiť sexi spodné prádlo. Zaobstarajte si na svadobnú noc sadu dámskeho spodného prádla, do ktorej môžete vkĺznuť po svadobnej hostine. Môže to byť sladké negližé z mimoriadne jemnej čipky alebo zmyselný korzet so zladenými nohavičkami, trakmi a pančuchami.

 

Zdroje: unsplash.com, unsplash.com

Autor: Dominika Blchová

Späť do obchodu