Aké doplnky zvoliť ku kvetinovým šatám?

Aj, keď kvetinové šaty sa môžu javiť už ako hotový outfit, niekedy je potrebné ho doplniť doplnkami. Pýtate sa, ako a, čo kombinovať ku kvetinovým šatám? Máme odpoveď. Prinášame Vám zoznam doplnkov, ktorými môžete doplniť vaše kvetinové šaty.

Kožená bunda prehodená cez kvetinové šaty vám dá "rockový vzhľad". Kožené bundy, v čiernej alebo hnedej sú klasické a nadčasové. Kožené bundičky (aj z umelej kože) pasujú ku všetkým typom a odtieňom šiat. Nebojte sa ich!

Kabelka môže kvetinovým šatám dodať náčrt elegancie. Kabelky sú dokonalým doplnkom na zvýraznenie odvážnej farby na vašich šatách. Kabelka s reťazami a kovovými ozdobami dodá celému vzhľadu určitú textúru.

Na šatách môže kvetinová potlač pôsobiť niekedy rušne. Pridaním opasku a topánok sa celý vzhľad upokojí. Opasok aj topánky by mali mať rovnakú farbu a ideálne by mali byť, aj jeden z odtianov vašich šiat.

Odvážnejšie a jasnejšie sfarbené kvetinové šaty potrebujú nevyhnutnosť, ktorou sú jednoznačne slnečné okuliare. Pokojne kombinujte okuliare s farebným rámom, ktorý ladí s farbou šiat. Tvar a veľkosť okuliarov je vec vkusu.

Nájdite si roztomilý klobúk, ktorý sa hodí k vám a vašim kvetinovým šatám. Niektorej pristane široký slamený klobúk, inej zas fedora. Taktiež si môžete nájsť roztomilý klobúk s farebným pásom, ktorý opäť ladí s farbou vašich šiat.

Klinové topánky (wedges) sú pohodlné a opticky vás vytiahnu do výšky. Tieto topánky pasujú ku ležérnym kvetinovým šatám ako aj ku elegantným kvetinovým vzorom. Zachovajte jednoduchý dizajn obuvi a zlaďte ho s farbou šiat.

Náušnice, najmä visiace, môžu kvetinové šaty vylepšiť mnohými spôsobmi. Voľný visiaci doplnok je koketný, ale elegantný a dodá vášmu looku pôvab.

Čelenky sú štýlové a funkčné. Vlasy si môžete nechať vo vrkoči alebo rozpustiť. Rovnako ako u iných doplnkov aj čelenka by mala ladiť k odtieňu šatov. Snažte sa nemiešať rôzne kvetinové vzory. 

Biele tenisky kombinované s letnými kvetinovými šatami vytvárajú ležérny a pohodlný vzhľad. Tenisky a šaty sú momentálne trendy.

Vysoké čižmy a kvetinové šaty sú pre seba ako stvorené. Kvetinové šaty na jar v kombinácii s vysokými čižmami sú štýlové počas celej sezóny. Farba, ako hnedá alebo čierna bude ladiť s takmer akýmikoľvek šatami.

Džínsová bunda a kvetinové šaty sú klasika. Kvetinový vzor zjemňuje štruktúru rifľoviny. A denim materiál dodáva ženským šatám vkus a štýlovosť.

Pri voľbe svetríka volte jemne farby, v odtieni šiat, ktorý príjemne doplní váš outfit.

Kvetinové šaty sú krásne aj samy o sebe. Ale ak chcete pridať váš osobný nádych, voľbou vyššie uvedených doplnkov, nič nepokazíte.

 

 

Autor: Dominika Blchová

 

 

Späť do obchodu