Ako nosiť obľúbené farby šiat po celý rok?

Ako nosiť obľúbené farby šiat po celý rok?

Pokiaľ ide o obliekanie, každý má svoj vlastný vkus a štýl. Niektoré farby sú medzi ľuďmi bežnejšie ako iné. Avšak jednou z najobľúbenejších farieb je modrá. Je to intenzívna farba s upokojujúcim účinkom. Je to tiež jedna z farieb, ktorú si ľudia vyberajú, keď chcú vyniknúť v dave.

Farby, ktoré nosíme denne, sú jednou z najviac definujúcich čŕt nášho osobného štýlu a v mnohých prípadoch sú to, čo k nám ostatných priťahuje. Často inklinujeme najmä k jednej či dvom farbám a nemôžeme si v tom pomôcť. Prejavuje sa to na nás po celý rok. Existuje mnoho spôsobov, ako začleniť svoje obľúbené farby šiat do šatníka po celý rok a nemusia to byť len formálne udalosti! Často sme totiž práve počas formálnych udalostí odvážnejší, čo sa farieb týka.

  1. Miešajte a laďte

Vždy môžete kombinovať svoje obľúbené farby z jednej sezóny v inej sezóne. Vytvorte farebný príbeh pomocou svojich obľúbených farieb z tejto či minulej sezóny. Môže to byť skvelý spôsob, ako zaradiť obľúbené farby do outfitu, však odlišným spôsobom. Farebný príbeh je, keď si vezmete rôzne oblečenie v rôznych odtieňoch vašich obľúbených farieb. Môžete si napríklad vziať čierne oblečenie s oranžovými doplnkami alebo červeným rúžom. Alebo ak je vaša obľúbená farba červená, no neradi experimentujete s farbami, nájdite si jednoducho sezónne červené šaty. Nebojte sa farieb.

  1. Siahnite po pastelových šperkoch

Máte radi pastelové farby no bojíte sa ich a neviete ako ich kombinovať? Pastelové farby sú svieže, jemné a medzi ľuďmi veľmi obľúbené. Je však náročné nosiť ich. Ak ich neviete nosiť v šatách, zvoľte si doplnky v týchto farbách. Čo tak béžové či bledoružové šaty a k tomu šperky v pastelových farbách. To znie nenápadne a veľmi prirodzene. No nie?

  1. Nebojte sa použiť „blokovanie farieb“

Ide o trend, ktorý je populárny a vyznačuje sa použitím dvoch alebo viacerých blokov kontrastných farieb vo vašom outfite. Cieľom je vytvoriť vzhľad, vďaka ktorému bude osoba nápadnejšia a zvýrazní určité vlastnosti. To zahŕňa osobnosť či náladu. Napríklad, ak máte na sebe čierne šaty, ktoré musia ladiť s topánkami a doplnkami, môžete si obliecť pančuchy inej farby, ktoré celý outfit zvýraznia.

Späť do obchodu