Ako oživiť čierne šaty?

  1. Nečakané topánky. Väčšina ľudí si k čiernym šatám predstavuje minimalistické remienkové sandále. Nie je to však pravidlo a neznamená to, že si nemôžeme s čiernymi šatami a topánkami užiť trochu zábavy. Buďte pri výbere kreatívni – pohrajte sa s farbami, vyberte si farebné sandále na vysokom opätku alebo elegantné tenisky jednofarebné alebo farebné.

  2. Pančuchové nohavice? Prečo nie. To, že je vonku chladnejšie počasie neznamená, že nemôžeme zo šatníka vytiahnuť šaty. Môžeme ich však doplniť pančucháčmi, ktoré nás nie len zahrejú, ale oživia celý náš vzhľad. Môžete siahnuť po čiernej klasike, ale ani fantázii sa medze nekladú. Prečo nevybrať pančuchy s čipkou, kvetmi alebo dokonca zvieracou potlačou?
  3. Oblečte si odvážnu bundu. Ďalším praktickým a štýlovým spôsobom ako doplniť čierne šaty je bundy. Jednoduchosť čiernych šiat znamená, že sa môžete so štýlom vybrať akýmkoľvek smerom. A bonus je, že zostanete v teple. Vyskúšajte jednu z týchto kombinácií – mini šaty s dlhou bundou, kožušinu s odkrytým ramenom alebo štruktúrovaný blejzer s odvážnou potlačou.
  4. Vyskúšajte odvážny účes. S jednoduchými čiernymi šatami môžu byť vaše vlasy ukážkovým umením a doplnkom. Môžete skúsiť dočasnú jasnú farbu, ktorá kompenzuje klasickú farbu vašich šiat, zložitý cop alebo dokonca vlasový doplnok, ako je šatka alebo čelenka.



  5. Posuňte čierne šaty na novú úroveň – overalom. Kto hovorí, že čierne šaty musia byť šaty? Pre svieži vzhľad vyskúšajte čierny overal. Vyniknete tak v mori čiernych šiat. Navyše overaly uľahčujú uvoľnenie na tanečnom parkete. A navyše sú dostupné v mnohých variantoch – jedinečné a zábavné výstrihy, pútavé detaily.
Späť do obchodu