Maxi šaty na formálne aj neformálne udalosti: Prečo nie?

Maxi šaty na formálne aj neformálne udalosti: Prečo nie?

Pýtate sa, či je vhodné obliecť si maxi šaty na svadbu? Jednoznačne! Maxi šaty na svadbu si ideálnou voľbou po celý rok. Sú pohodlné, čo môže byť s róbou niekedy problém. A tiež dobre vyzerajú. Maxi šaty zvyčajne siahajú po členky alebo tesne pod členky. Vyrábajú sa v rôznych farbách – od dúhových cez jemné pastelové až po žiarivé a výrazné odtiene. Nájdete ich v pevných látkach a s potlačou, ale aj vo voľnom strihu či priliehavé.

Prispôsobte maxi šaty k dress codu

Formálne: Ak je udalosť formálna, vyberte samozrejme šaty, ktoré sa hodia na formálne miesta konania. Záblesk trblietania je vhodný aj na formálne príležitosti, takže sa jemného trblietania na šatách alebo trblietavých šperkov nebojte. Náboženské služby vyžadujú zahalenejší vzhľad, preto si vyberte maxi šaty s rukávmi alebo vyberte k šatám zodpovedajúce sako. Na doladenie uhladeného vzhľadu zvoľte vysoké opätky a luxusný uhladený účes.

Poloformálne: Na poloformálne udalosti sa hodia vzdušné šaty, ale aj priliehavé od vrchu až po spodný lem. K takémuto druhu šiat sa hodia jemné vlnité kučery až po ležérne vyčesané účesy, ktoré sú o trochu menej luxusné a hodia sa na poloformálnu udalosť. Poloformálny vzhľad dotvoria topánky na nízkom opätku a outfit dovedú k dokonalosti jemné detaily, napríklad elegantné dámske hodinky.

Neformálne: Na neformálnu udalosť zvoľte maxi šaty so zábavnou potlačou, čipkovanými detailmi a padajúcou sukňou. Neformálna svadba sa môže konať na pláži, v záhrade alebo na rodinnom pozemku. Elegantné čipkované rukávy, ženské volány a mašle, to všetko sú detaily, ktoré môžu odľahčiť formálnosť maxi šiat. Ležérne maxi šaty doplňte voľným účesom – plážovými vlnami alebo strapatým drdolom – a dolaďte ich pohodlnými sandálmi.

Späť do obchodu