TOTO sú najžiadanejšie a najvyhľadávanejšie svadobné šaty na svete

Pokiaľ ide o svadobné šaty, ich vkus je rovnako rozmanitý ako nevesty, ktoré ich nosia. V jednotlivých krajinách sa však priania neviest môžu veľmi líšiť a jedným z nich sú aj svadobné šaty. Ktoré svadobné šaty sú, v ktorých krajinách obzvlášť populárne. Poďte sa s nami inšpirovať!

Nemecko: Svadobné šaty na matriku

V Nemecku sú najobľúbenejšie svadobné šaty a na svadbu na matrike. Tu je normálne, že svadba v kostole sa posúva stále viac do úzadia. Nevesty v Nemecku hľadajú skôr jednoduchšie šaty, v ktorých budú žiariť aj na úrade.

Francúzsko: Krátke svadobné šaty

Francúzke ženy zaujal trend prirodzenosti. Svieže princeznovské šaty a nepraktické volány sú pre ne minulosťou. Krátke svadobné šaty, ktoré ukážu krásne nohy, sú momentálne tie najvyhľadávanejšie vo Francúzsku.

USA: Svadobné šaty s dlhým rukávom

Romantika! Najobľúbenejšie svadobné šaty sú svadobné šaty s dlhým rukávom a čipkou. Americkanky sa vo "Svoj deň" chcú cítiť ako princezné.

Veľká Británia: Svadobné šaty na pláž

Briti sú priťahovaní k prírode - na pláž. Vedeli ste, že najvyhľadávanejšími svadobnými šatami vo Veľkej Británii sú šaty, v ktorých sa môžu vydávať na pláži?

Španielsko: Svadobné šaty a svadba na vidieku

Aj španielov láka svadba v exteriéri. Najobľúbenejšie sú svadobné šaty na rustikálnu vidiecku svadbu.

Austrália: jednoduché svadobné šaty

Austrálčania zostávajú verní globálnemu trendu minimalistických svadobných šiat. Žiadne riasenie ani veľa čipky, ani veľa trblietok - čím jednoduchšie, tým lepšie.

Mexiko: Moderné svadobné šaty pre matričný úrad

Podobne ako v Nemecku aj mexičania hľadajú svadobné šaty pre matričný úrad. Avšak nemali by byť klasické, ale moderné.

Ktorý svetový trend sa páči Vám?

Späť do obchodu