Ako nosiť šaty s hlbokým výstrihom v tvare V?

Ako nosiť šaty s hlbokým výstrihom v tvare V?

Ak máte vyhliadnuté šaty s hlbokým výstrihom V, je dôležité, aby ste v nich spravili čo najlepší dojem. Či už ide o ležérny, poloformálny alebo formálny vzhľad, ktorý chcete dosiahnuť, šaty s hlbokým výstrihom vyniknú na každej udalosti. Pozrite si tipy, ako nosiť šaty tohto štýlu a ako ich doplniť:

  1. Nezabudnite na peeling a hydratáciu. Čistá a zdravo vyzerajúca pokožka je tým najlepším základom na nosenie krásnych šiat s hlbokým výstrihom. Keď nosíte šaty s hlbokým výstrihom do V, váš dekolt je viditeľný, takže udržiavanie zdravej pokožky zlepšuje váš vzhľad a vašu sebadôveru! Cukrové peelingy, soľné peelingy a špongie z lufy sú skvelé na odstránenie odumretej kože. Akonáhle ich použijete, udržujte pokožku žiariacu pomocou svojho obľúbeného hydratačného mlieka.
  2. Vyberte si správnu podprsenku. Pri výbere spodnej bielizne ku klasickým šatám s hlbokým výstrihom do V zvážte svoju postavu a úroveň pohodlia. Ich nosenie bez podprsenky môže byť pre vás perfektnou voľbou, ale ak chcete alebo potrebujete podporu, skúste podprsenku, ktorá sa vpredu ponorí pod vaše šaty. V týchto prípadoch dobre fungujú aj nalepovacie silikónové podprsenky.



  3. Oslňte šperkami. Do šiat s výstrihom do tvaru V si vyberte šperky, ktoré sa sústreďujú v okolí výstrihu. V závislosti od vášho osobného štýlu vyskúšajte jednoduchý prívesok alebo výrazný kúsok. Jednoduchá zlatá alebo strieborná retiazka dokáže pritiahnuť zrak od výstrihu až po pás. Môžete vrstviť náhrdelníky pre pridanú príťažlivosť alebo nosiť šnúru perál pre vintage vzhľad. Nie je to dievča s náhrdelníkom? Zvážte pridanie lesku do výstrihu, aby ste pritiahli pozornosť k dramatickému detailu šiat nanesením trblietavého spreja alebo mlieka.
  4. Dávajte pozor na svoje držanie tela. Môžete mať skvelú pleť, krásne šaty a dokonalé doplnky, ale ak máte zlé držanie tela, vaše krásne šaty s véčkovým výstrihom budú medzery na všetkých nesprávnych miestach. To, ako sa nosíte, je kľúčom k tomu, aby ste sa v dobre padnúcich šatách cítili sebaisto.

Späť do obchodu